G4Media.ro

Primarul Buzăului: Soluţia este vaccinarea. Nu cred că undeva în lume guvernele…

Primarul Buzăului: Soluţia este vaccinarea. Nu cred că undeva în lume guvernele încearcă să îşi omoare propriile popoare

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma (PSD), susţine vaccinarea şi afirmă că oamenii trebuie să înţeleagă că aceasta este soluţia, informează News.ro.

Acesta precizează că este vaccinat cu ambele doze, are în continuare anticorpi şi nu-i convine că trebuie să poarte masca pe stradă şi că nu poate participa la meciuri sau să meargă la teatru. ”Nu cred că undeva în lume guvernele încearcă să îşi omoare propriile popoare”, a transmis primarul.

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a transmis, marţi, că Primăria a luat toate măsurile necesare pentru a respecta ultimele restricţii impuse de Guvern, iar toate serviciile din sunt funcţionale.

Primarul face apel la vaccinare.

”Oricum oamenii trebuie să înţeleagă că soluţia este vaccinarea. Nici mie nu-mi convine, care m-am vaccinat de două ori şi am 5.000 de unităţi de anticorpi, să fiu nevoit să port masca pe stradă, să nu pot merge la un meci de handbal, la un teatru”, a declarat, marţi, primarul din Buzău.

Acesta consideră că niciun Guvern nu doreşte să omoare oameni: ”Trebuie să fim uniţi şi să avem încredere pentru că nu cred că undeva în lume guvernele încearcă să îşi omoare propriile popoare. Doar noi si bulgarii care, poate nu întâmplător, suntem pe ultimele două locuri în Europa şi din punct de vedere economic dar şi la vaccinare. Este o măsură necesara luată de Guvern şi o susţin cu toată tăria chiar dacă pe social media am fost puternic înjurat că am invitat oamenii la vaccinare”.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

18 comentarii

 1. Toți membrii familiei prietenei mele sunt vaccinați și acum toți sunt bolnavi cu covid.

  • Pai da . Acum, cum îți e norocul . Nu zic că nu e bun vaccinul dar din păcate mai sunt și cazuri de genul in care te vaccinezi dar tot iei covidul . Sa lucreze băieții ăia deștepți la ceva mai bun de atât și atunci să vezi câți se vaccineaza . Dar asta numai după ce îl testează îndeajuns și nu se da drumul pe banda rulanta , așa cum a fost asta de acum

  • Primarul e epidemiolog?

  • @john bine ca nu sunteti morti

  • @un spune ce spun epidimiologii

  • Restul de 95% nu au nimic,că și aia nevaccinati

  • Ce nu mai are nici o legătură cu „zădărnicirea combaterii bolilor” sau chiar cu medicina e că cei mai mulți vaccinați infectați au acces liber, garantat de stat, peste tot.

  • @Mirela,
   Clonă nespălată, tu ce waxxer mai ești în realitate.

  • Soluția deja s-a dat, de la București, domnu’ Primaru’ – toți vaccinații, la liber, răspândind eficient, Delta!
   Și multe excavatoare!..

 2. Pandemia e pretextul pentru alocarea unui cod electronic fiecărei persoane, fără de care trăirea vieții va deveni din ce in ce mai dificilă.
  Dacă mai era vorba de medicină impuneau accesul pe baza de teste omniprezente cu un preț modic în orice magazin, farmacie.

 3. Cum e asta… primarul n-a auzit de guvernul lui Stalin, al Khmerilor roșii, al talibanilor și ale altor tari civilizate mai ales din Africa. Așa e. Guvernul e prietenul poporului.

 4. Hopaaa…. au luat-o și ciumații roșii pe urma holerei galbene?

 5. Acum doua secole se injecta mercur in scop terapeutic. „Dovedit stiintific” la acea data.
  Verificati.
  In rest, numai bine.

 6. Nu imi amintesc sa il fi intrebat pe individul asta ce crede si ce nu …..
  El poate sa creada ca e intuneric atunci cind tine ochii inchisi …
  Nu e treaba mea …