G4Media.ro

Primarul Brașovului, despre Bode și Ciucă: M-ați invitat la 3 întâlniri. Ați…

sursa foto: Facebook

Primarul Brașovului, despre Bode și Ciucă: M-ați invitat la 3 întâlniri. Ați încercat să mă convingeți să vă iau cu totul filiala locală și să vă lăudați apoi că aveți primar la Brașov

Edilul Brașovului, Allen Coliban, candidat din partea Alianței Uniți pentru Brașov (USR, PMP, Forța Dreptei și FDGR) pentru un nou mandat de primar dezvăluie cum liderii PNL Lucian Bode și Nicolae Ciucă s-au străduit să-l racoleze. Coliban susține că ar fi avut trei întâlniri cu cei doi lideri liberali car au încercat să-l convingă să preia întreaga organizație PNL Brașov. Mai mult, liberalii i-ar fi propus să-și aplice propria strategie, „să-i dea afară din partid pe unii liberali și să aducă în schimb pe cine vrea”.

„Ăsta e adevărul: domnule Ciucă, m-ați invitat la 3 întâlniri și în toate v-am spus că eu voi candida din partea propriului meu partid. Domnule Ciucă, m-ați sunat și m-ați invitat la o întâlnire. Mi-ați pus pe tavă filiala voastră locală. Vă citez aproximativ: Să îi dai pe toți afară, să aduci pe cine vrei și să candidezi pentru un nou mandat din partea PNL-ului. Mai ușor cu dezinformarea. Vorbește Bode despre mine, prin presă. Eu știu despre Bode, ca orice brașovean, doar că a încercat să fure Cetățuia de pe Dealul Straja. Și mai știu, ca orice român, matrapazlâcurile lui expuse de cei de la Recorder”, arată Allen Coliban.

Primarul Brașovului se declară deranjat de faptul că a fost acuzat de liberali că ar fi încercat „se se cuibărească, pe final de mandat în partidele de la guvernare”. „Nu, Bode. Ați încercat să mă convingeți să vă iau cu totul filiala locală și să vă lăudați apoi că aveți primar la Brașov”, spune Coliban. El indică un articol apărut în presa locală, în care liberalii sugerează că ei ar fi fost curtați de Coliban pentru a-i oferi sprijin în campania electorală.

Președintele PNL Nicolae Ciucă a recunoscut pentru o publicație locală că a avut trei întâlniri cu primarul Brașovului în vederea unei posibile candidaturi din partea PNL la Brașov doar că „rezultatul este că PNL îl are candidat pe George Scripcaru.

„Păi, da. Ne-am întâlnit. La prima întâlnire, am transmis că eu voi candida din partea propriului meu partid. V-am făcut o singură ofertă. Să-mi susțineți candidatura, o candidatură normală, corectă, de dreapta, bazată pe un program de dezvoltare a Brașovului. V-am spus de prima dată – mingea este la PNL, dacă se leapădă de PSD sau nu. Atunci ați spus că da, că veți rezolva tot sabotajul din plan local, coordonat de Scripcaru și de viceprimar, și că vom găsi căi de colaborare. Că nu s-a petrecut nimic din ce ați promis atunci, o știm cu toții. Ne-am mai întâlnit. De încă 2 ori. Tot pentru că ați insistat, că aveați nevoie să luați o decizie și că prima opțiune eram eu, potrivit sondajelor dumneavoastră. Ați încercat iar să mă tot convingeți să vă preiau filiala locală, chiar dacă, din prima secundă v-am spus că nu e cazul să insistați. Că eu nu sunt așa cum i-ați văzut pe  mulți alții din politică. Și așa, ați ajuns să rămâneți fără candidat, căci „omul care face nimic” e mai degrabă candidatul pesedeului la Brașov. Brașovenii vor alege pe 9 iunie!”, a explicat Allen Coliban.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...