G4Media.ro

Primăria Sibiu organizează concurs pentru alegerea numelui unui parc nou construit /…

Sursa foto: Primăria Sibiu

Primăria Sibiu organizează concurs pentru alegerea numelui unui parc nou construit / Premiul este un copac și o bicicletă / Într-un alt concurs s-a ales numele Gușterland, pentru o zonă din apropierea cartierului Gușterița

Administrația locală din Sibiu anunță că organizează un concurs pentru alegerea numelui unui parc ce va fi inaugurat în această primăvară, anunță Primăria Sibiu într-un comunicat de presă.

“Lucrările la cel mai nou parc al Sibiului, din zona Tilișca, se apropie de finalizare și îl vom deschide publicului în această primăvară. Prin urmare este timpul să ne gândim și la o denumire care să reprezinte al doilea parc ca mărime al orașului. Îi vom invita din nou pe sibieni să participe la acest demers, prin intermediul unui concurs de idei, dotat cu premii. În acest sens, în ședința extraordinară care are loc astăzi, 6 ianuarie, supun aprobării Consiliului Local, regulamentul pentru desfășurarea acestui concurs”, anunță primarul Astrid Cora Fodor.

Sibienii care vor propune primele 3 denumiri clasate vor primi premii din partea Primăriei Sibiu: Locul I: o bicicletă și dreptul de a-și alege un arbore din parc pe care să îl adopte și care să fie identificat printr-o plăcuță cu numele câștigătorului.  Locul II: un abonament Sibiu Bike City valabil pentru 6 luni, iar locul III: un set de materiale vegetale de plantat acasă, conținând un arbore ornamental sau o plantă de interior (la alegere), un mix de 5 plante perene și o cutie cu gazon.

Nu e prima dată când Primăria Sibiu recurge la această metodă pentru a alege denumirea unor obiective. Într-un concurs similar, sibienii au ales numele Gușterland pentru o zonă de recreere ce va fi amenajată în cartierul Gușterița.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

 1. Parcul Iohanitului. Merge lumea in parc, o iohaneste fara sa fie deranjata, se simte bine. Eventual hotii ii fura borsea, caruciorul ori iau taxa pentru iohanit pe banca. Suna ca un lucru bine facut.

  • 😀
   Alte variante :
   Parcul Robocopp.
   Parcul Ficus.
   Parvul Schiorului.

   Și să amenajeze obligatoriu teren de golf !

 2. eu as propune klausland. si cum spun colegii, neaparat cu teren de golf.

 3. Tiliscuta

 4. Gușterland, genial!