G4Media.ro

Primăria Sectorului 6 a scos la concurs 20 de posturi de poliţişti…

Sursa foto: Poliția locală Sector 6

Primăria Sectorului 6 a scos la concurs 20 de posturi de poliţişti locali, dar puține persoane sunt interesate să participe / Primarul Ciucu, apel pentru potențiali candidați

Primăria Sectorului 6 a scos la concurs 20 de posturi de poliţişti locali, iar dosarele pot fi depuse până pe 28 martie, a anunţat edilul Ciprian Ciucu.

El a scris, miercuri, pe Facebook, că data trecută când autoritatea locală a anunţat pe Facebook că se fac angajări la Poliţia Locală Sector 6 au fost 80 de candidaţi pe 14 posturi, însă pe cele 20 de posturi puţini s-au înscris, ca atare a făcut apel la cei interesaţi să vină la concurs, deoarece este nevoie de reîmprospătarea Poliţiei Locale, relatează Agerpres.

Ciprian Ciucu a atras atenţia că printre avantajele carierei în Poliţia Locală se numără un salariu bun şi accesul în funcţia publică şi a menţionat că solicită seriozitate, asumare şi responsabilitate în aplicarea legii şi că vor fi şi probe fizice.

„Căutăm poliţişti tineri, pe care să-i creştem şi să-i dezvoltăm profesional, ca parte a procesului de reformă a Poliţiei Locale demarat cu mai bine de un an şi jumătate în urmă. Am modificat regulamente, am investit în echipamente şi sisteme (camere) de monitorizare, avem programe de formare profesională”, a adăugat edilul Sectorului 6.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Desfiintati politia locala. Platim bani unor politruci sinistri. Astia sunt fosti paznici.