G4Media.ro

Primăria Sectorului 4 anunţă licitaţie pentru gel dezinfectant, cu o valoare estimată…

Primăria Sectorului 4 anunţă licitaţie pentru gel dezinfectant, cu o valoare estimată la 49 de milioane de lei, pentru doi ani

Primăria Sectorului 4 anunţă pe SICAP licitaţie pentru încheierea unui acord cadru pe o durată de doi ani, având ca obiect furnizarea soluţiilor dezinfectante pentru mâini în vederea prevenirii răspândirii COVID-19, la o valoare totală estimată de 49,5 milioane de lei pentru o cantitate maximă de 330 de mii de litri, relatează Agerpres.

„Obiectul achiziţiei este reprezentat de furnizarea soluţiilor dezinfectante pentru mâini, materiale de protecţie pentru prevenirea răspândirii COVID-19. Urmare situaţiei create la nivel naţional de către pandemia cu coronavirus, pentru prevenirea răspândirii COVID-19 şi în vederea asigurării protecţiei personalului din cadrul aparatului de specialitate al primarului Sectorului 4, direcţiilor descentralizate subordonate Consiliului Local Sector 4, pe durata programului de lucru, precum şi a elevilor din sistemul naţional de educaţie din instituţiile de învăţământ situate pe raza Sectorului 4, pe durata anului şcolar, se impune achiziţia de produse care să asigure protecţia individuală şi astfel limitarea posibilităţilor de extindere a pandemiei, în timpul desfăşurării activităţii”, prevede anunţul.

Potrivit acestuia, primăria intenţionează să achiziţioneze gel dezinfectant pentru mâini cu efect virucid; testat dermatologic; livrabil în recipiente de 50 ml, 75 ml, 150 ml, 1 litru; pe bază de alcool; maxim 75% alcool etilic. Produsul trebuie să fie avizat de Comisia Naţională pentru produse biocide din Ministerul Sănătăţii, fără efecte adverse pentru sănătate, hipoalergenic. Cantitatea maximă estimată la nivelul acordului-cadru este de 330.000 de litri de gel dezinfectant. Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent : 5.940.000 lei fără TVA. Preţurile unitare vor include transportul.

„Autoritatea contractantă a optat pentru încheierea unui acord-cadru pentru o perioadă de 24 de luni, având în vedere evoluţia situaţiei epidemiologice pe teritoriul României şi de evaluarea riscului de sănătate publică pentru perioada imediat următoare, care indică o creştere masivă a numărului de persoane infectate cu coronavirusul SARS-CoV-2, precum şi măsurile dispuse în sarcina autorităţilor locale prin decrete şi ordonanţe militare, în vederea limitării infectării cu coronavirusul SARS-CoV-2 în rândul cetăţenilor, inclusiv pentru copiii din sistemul naţional de educaţie din instituţiile de învăţământ situate pe raza Sectorului 4”, menţionează aceeaşi sursă.

În cadrul evaluării, componenta financiară va reprezenta 90%, iar termenul de livrare 10%.

Media cifrei de afaceri globală a ofertantului din ultimii trei ani (2017, 2018, 2019) trebuie să fie cel puţin egală cu suma de 500.000 de lei. Ofertanţii trebuie să facă dovada că, în ultimii trei ani, au furnizat produse ce fac obiectul acordului cadru sau produse similare.

Termen limită pentru primirea ofertelor sau cererilor de participare: 26 mai.

Sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Ar trebui ca primarii sa nu mai poata extinde contracte care se intind peste mandatul de 4 ani pe care l-a castigat in alegeri. Reinoirea este la latitudinea celui care castiga urmatorul mandat.

  2. Cam scump … Ar trebui sa aiba minim 75% etanol. Ce garantie avem ca nu-s ‘indoite’ ? 330 tone … Nu cred ca ajung … Bisnita mafiota.

  3. Bisnita identica , ca si in cazul telefoanelor. Don primar , vezi ca exspira termenul de utilizarea adezinfectantilor , daca nu o fi deja expirat. Poate DNA , constata data corecta a expirarii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.