G4Media.ro

Primăria Sectorului 4 anunță că va despăgubi proprietarii mașinilor avariate în timpul…

Primăria Sectorului 4 anunță că va despăgubi proprietarii mașinilor avariate în timpul furtunii de vineri

Primăria Sectorului 4 a anunţat că va despăgubi proprietarii maşinilor avariate în urma furtunii de vineri din Bucureşti.

Potrivit unui comunicat de presă al autorităţii locale transmis, sâmbătă, locuitorii Sectorului 4 ale căror autoturisme parcate pe domeniul public au suferit pagube se pot adresa Primăriei, iar în funcţie de specificul fiecărei situaţii autoritatea locală va identifica soluţii pentru acoperirea costurilor de reparaţii. Aceştia sunt rugaţi ca, începând de luni, ora 08,00, să apeleze call-center-ul Primăriei Sectorului 4 – 021.9441, iar operatorii le vor explica paşii ce trebuie parcurşi pentru întocmirea dosarelor de despăgubire.

„Aşa cum am făcut de fiecare dată, comunitatea Sectorului 4 este unită şi în faţa fenomenelor meteo extreme din această perioadă. Suntem aşadar împreună şi la bine, dar mai ales la greu şi niciunul dintre proprietarii maşinilor avariate ieri după-amiază nu va fi lăsat în urmă! Fiecare dintre ei va primi sprijin din partea Primăriei pentru a-şi repara autovehiculele personale”, a declarat primarul Daniel Băluţă.

În urma furtunii de vineri după-amiază, mai mulţi copaci din Sectorul 4 au fost doborâţi la pământ, blocând chiar şi accesul pe anumite străzi. Ei au fost îndepărtaţi de angajaţii Totul Verde S.A., care au intervenit pentru eliberarea drumurilor. Pentru înlăturarea efectelor furtunii au intervenit şi reprezentaţi ai societăţii Apa Nova cu mai multe echipaje.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Daca cei de la CASCO isi trag maxim din daune… cu primaru iti tunezi si motorul

 2. Sigur, despabugiti ca dosr cate subventii se mai dau din banii colectati din toata tara in mitica land, inca o transa nu e mare lucru. De-ar rupe Transilvania de restul saraciei din tara, noi de aici am fi cu 50 de ani in fata ca evoluție. Proasta ideea cu unirea

  • Săracii din țară vă umple orașul câteva zile la festivalul Untold, și fie vorba-ntre noi…… Clujul nu e Ardealul, este în Ardeal. Ardealul este în mare parte aceeași sărăcie la care faci tu aluzie!

  • Când toți tâmpiți gândesc, iese cea ce ai scris tu!

 3. De ce? Ai mașină, îți asumi. Îți faci casco daca o vrei cu tabla dreaptă tot tumpul

 4. Uite cum a gasit hotul Baluta inca o modalitate de a sifona banii publici!!!

 5. Crețul PG ar trebui să acorde din bugetul primăriei generale despăgubiri pentru toți cetățenii care de când e primar au stat nespălați din cauza lipsei apei calde, nevoiți să plece imputitzi la muncă, la doctor etc

 6. Primarul Baluta este mereu alaturi de cetateni!

 7. Asa este normal sa se procedeze intr-o comunitate normala, nu ca la sectorul 1, unde nu se face nimic

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.