G4Media.ro

Primăria Sectorului 2 scoate la licitație mai multe spații de vânzare în…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Primăria Sectorului 2 scoate la licitație mai multe spații de vânzare în parcuri

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunţă că instituţia pe care o conduce va organiza licitaţii pentru închirierea a 28 de spaţii de vânzare din parcuri, transmite Agerpres.ro.

„Ani de zile, nimeni nu a ştiut când se organizează licitaţiile pentru ocuparea spaţiului public. Ei, nu chiar nimeni. Ştiau nişte oameni bine conectaţi, care participau la licitaţie singuri sau aproape singuri şi astfel închiriau pe preţuri foarte mici spaţii de vânzare în parcuri. Anul trecut am cerut să se modifice procedura prin care se organizează licitaţiile, iar astăzi mă bucur să anunţ public licitaţia pentru 28 de astfel de spaţii: un restaurant, un teren de minifotbal sau 26 căsuţe din lemn. Căsuţele din lemn pot fi închiriate pentru a comercializa atât alimente, cât şi produse nealimentare, cu excepţia băuturilor alcoolice şi a ţigărilor”, a scris Mihaiu, joi, pe Facebook.

Potrivit acestuia, bunurile imobile scoase la licitaţie se află în parcurile Naţional, Plumbuita 1, Plumbuita 2, Cinema Floreasca, Florilor, Ioanid, Obor, Morarilor, Motodrom, Sf. Pantelimon şi Tei. Preţurile de pornire la căsuţe variază de la 15 euro/mp/lună în parcurile Plumbuita 1 şi Plumbuita 2, la 27 euro/mp/lună în parcurile Cinema Floreasca, Ioanid şi Tei. Suprafaţa lor este de 6 mp sau 15 mp. Restaurantul se află în Parcul Naţional, are o suprafaţă utilă de 332 mp, iar preţul de pornire pentru închiriere este de 7,14 euro/mp/lună. Terenul de minifotbal, în suprafaţă de 1.250 mp, are un preţ de pornire de 1 euro/mp/lună şi se află în Parcul Plumbuita 1.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 27 ianuarie 2023, ora 14,00.

sursa: Agerpres.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Toate aceste licitatii pentru comert improvizat nu duce decat la poluare si mai multe gunoaie, zgomot . Un singur chiosc, un auto bufet sunt suficiente. Si asa sunt prea multe restaurante, piscine care nu su ce cauta in interiorul parcurilor. Primarul sect 2 a cerut si parerea locuitorilor sau vrea si el ceva comisioane de la noi comercianti ?!! Orice proiect ar trebui supus dezbaterii publice.