G4Media.ro

Primăria Sectorului 1 redeschide fostele toalete publice dezafectate şi pe cele transformate…

Sursa Foto: Facebook/ Clotilde Armand

Primăria Sectorului 1 redeschide fostele toalete publice dezafectate şi pe cele transformate în baruri în anii 2000

Primăria Sectorului 1 redeschide fostele toalete publice dezafectate şi pe cele transformate în baruri în anii 2000, a anunţat, vineri, edilul Clotilde Armand, care a precizat că a fost semnat contractul de proiectare pentru reabilitarea şi modernizarea a patru dintre acestea – două situate în Parcul Kiseleff, una la intrarea în Parcul Herăstrău şi una în Calea Griviţei.

„După câteva bătălii administrative de tot felul (majoritatea absurde din cauza birocraţiei), vă anunţ că redeschidem fostele toalete publice dezafectate şi pe cele care au fost transformate în baruri în perioada anilor 2000”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Potrivit primarului Sectorului 1, cele mai multe sunt în ruină, fiind necesară refacerea aproape totală a acestora pentru a le aduce în stare de funcţionare.

Ea a susţinut că s-a ajuns în această situaţie din cauza „indiferenţei” fostelor administraţii locale. (Sursa: Agerpres)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

13 comentarii

  1. Suntem in 2022, exista furnizori de toalete ecologice care se vidanjeaza civilizat si nu necesita alti angajati. Sigur doamna primar stie, ca a desfiintat multe din toate parcurile dansei din cauza de buget :))

    • Hai janele, mai lasa blegeala asta verbala, nimic nu face bun femeia asta. Nu am cum sa nu remarc lipsa ta de reactie in cazul primarului anterior. Ori omul a facut totul perfect, ori n-a facut nimic si n-ai ce sa comentezi. Dar stiu ca stii ca de fapt tot ce a facut dănuț a fost spoiala pe bani de placat cu aur. Pentru mancatorii de #@$%^ nu conteaza insa, ei o tin una si buna cu franțuzoaica hoață. Am zis bine, nu?

    • Poate asa te vei descarca si tu civilizat, nu pe fuga si speriat prin tufisuri sau aici, la comentarii

    • Toalete au fost desființate de ani de zile, nu este de doamna primar. Și tocmai, din cauza bugetului, ea acum redeschide fostele toalete lasate de izbeliște de iubiții tai psdisti. Cum se face că în capul vostru tot USR sunt de vina pentru ce au făcut alții în ani precedenți? Ori ești pr0st, ori se vede nivelul tau de slugărnicie

  2. Da, este plin de slugi Putiniste, fugi repede în oglinda sa vezi o astfel de creatura!

  3. Micky este un cre.tin USL care si-a luat doctoratul in mitoc@nie fara sa plagieze! 🙂

  4. @Micky, au și fecalele noastre mândria lor, mai bine în hazna decât pe doamna Clortilde.

  5. A scris primarul Clodilde, a scris primarul Clodilde că face, dar ea face pe persoană fizică sau face primăria și Consiliu Local. Momentan scrie pe FB, dar la cat de în foame este de vedetism femeia asta o să apară scrisă și pe bennere că ea că primar a făcut tot. Deja apare pe anumite panouri …

  6. Si cine incaseaza taxa de 1 leu / kkre?? Poti sa ceri mai multa hartie daca nu ti-a ajuns aia pe care ti-au dat-o la usa?? Voi aveti impresia ca veceul e lucru simplu…

  7. BRAVO! Ușor ușor se vede ca se misca treaba. Pentru eugenia si mikk este greu, defapt la ei acasă intra în porumb și se rezolvă. Nu știu de ce fac ei comentarii pentru sectorul 1?VOTAM CLOTILDE! Să crape usl!

  8. Se pare ca tot multi si tot pro…. ati ramas!

  9. Felicitari doamnei Clotilde Armand, felicitari domnului Nicusor Dan. Suntem de acord cu proiectele, cu munca, cu eforturile lor. Suntem recunoscatori pentru civismul si responsabilitatea care stau la baza actiunilor dansilor. Scriu in numele catorva cetateni din sectorul 1.