G4Media.ro

Primăria Sector 4: Echipajele de deszăpezire rămân în stradă cu efective complete…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Primăria Sector 4: Echipajele de deszăpezire rămân în stradă cu efective complete în următoarele 24 de ore / Străzile, staţiile de transport în comun şi trotuarele din Sectorul 4 au fost curăţate de zăpada depusă

Echipajele de deszăpezire ale Primăriei Sectorului 4 rămân în stradă cu efective complete în următoarele 24 de ore, informează, sâmbătă seara, instituţia, citată de Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă, în Sectorul 4 al Capitalei traficul rutier se desfăşoară în condiţii normale de iarnă pe toate arterele principale şi secundare de circulaţie.

„După primele două zile de iarnă autentică, în care Capitala s-a aflat sub cod galben de ninsori, avertizare valabilă, de altfel, şi pentru orele următoare, străzile, staţiile de transport în comun şi trotuarele din Sectorul 4 au fost curăţate de zăpada depusă. Pentru aceasta, utilajele de deszăpezire şi echipele de lucrători au intervenit încă de noaptea trecută, pentru deszăpezirea arterelor de circulaţie şi pentru împrăştierea de material antiderapant, acţiuni care vor continua, de altfel, şi în cursul acestei nopţi”, au transmis reprezentanţii Primăriei Sectorului 4.

În total, aproximativ 150 de utilaje multifuncţionale, dotate corespunzător atât pentru operaţiile de pluguit, cât şi pentru cele de împrăştiere de material antiderapant, de capacitate mare, dar şi utilaje mici, sunt pregătite să acţioneze pentru îndepărtarea zăpezii de pe străzile principale, dar şi de pe cele secundare.

Acestora li se adaugă peste 500 de lucrători ai operatorului de salubritate şi ai primăriei care pot interveni de urgenţă pentru curăţarea trotuarelor, a staţiilor mijloacelor de transport în comun, a refugiilor staţiilor de tramvai, precum şi a căilor de acces în spitale şi alte instituţii publice.

De asemenea, pentru combaterea poleiului a fost asigurat un stoc de aproximativ 2.500 de tone de material antiderapant cu inhibitori de coroziune, cu posibilitatea suplimentării cantităţii, în caz de necesitate.

Sursa citată mai arată că, în cazul în care se confruntă cu o situaţie dificilă, cetăţenii au posibilitatea de a apela numărul de urgenţă 021.9441, pentru a beneficia de tot sprijinul necesar.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. Mama, mama ce de treaba fac astia. „De dragul adevarului” cum ar spune un „mare om” in viata ramane de precizat ca trotuarele au fost dezapezite doar in dreptul trecerilor de pietoni iar prin strazi sa se inteleaga doar marile bulevarde nu si strazile adiacente unde zapada are acelasi strat ca pe masini. Si asta cam in toate sectoarele. Nu va mai dati mari pentru nimic, in Bucuresti nu a nins ca in alte judete momentan. Sa ne bucuram pentru ceea ce ar trebui sa fie normal?

  • Nu vezi ca nici nume real nu ai, pai la ce sa dezapezeasca trotuarele, ca să se facă mazga din aia sa aluneci? Lasă mai bine sa fie zapada

 2. Sa te apuci sa dai comunicate de presa pentru un strat de zapada cat o palma( pe latime nu pe lungime) e mai mult decat penibil. Cand e vorba sa se laude nimeni nu ii intrece pe primarii de sector dar cand e vorba sa isi asume nasoleli, nu stiu cum sa dea vina pe altii.

 3. Vai, bă Baluță, ești un erou bă!

 4. BăBăluță,
  Cu ce ți-au greșit de rămân in strada inca 24 h? Lasa-i și pe ei înăuntru, la o kfea sau un ceai, că stau degeaba pe strada, nu prea sunt șanse să se depună zăpada.
  Bine că nu ninge ( încă) în pasajul Unirii, că rămâneau blocate la intrare!

 5. Ce minciună gogonata!!!! Pe Aleea Secuilor trotuarele sunt BLOCATE DE MAȘINILE PARCATE, AȘA CA….. Politia Locală spune,, ca nu are timp sa vină să le ridice!!!!

 6. Primaria nu si-a făcu treaba. Nu a uscat trotuarele și mi-a intrat apa în papuci.