G4Media.ro

Primăria municipiului Galați organizează 36 de puncte de vaccinare anti-COVID în trei…

Primăria municipiului Galați organizează 36 de puncte de vaccinare anti-COVID în trei puncte din oraș

Primăria municipiului Galaţi amenajează în aceste zile 36 de puncte de vaccinare împotriva COVID-19 ce vor funcţiona în trei spaţii, informează, marţi, Biroul de presă al instituţiei, relatează Agerpres.

Potrivit sursei citate, este vorba despre Sala Siderurgistul, unde vor fi amenajate 16 puncte, Sala Sporturilor – 12 puncte şi Patinoarul Dunărea – opt puncte.

Primăria asigură compartimentarea şi dotările necesare: panouri separatoare, frigidere, chiuvete mobile, calculatoare, imprimante, scaune, mese, paturi, dulapuri, pubele.

De asemenea, se va face curăţenia şi dezinfectarea zilnică a spaţiilor.

Cheltuielile necesare pentru buna funcţionare a cabinetelor sunt estimate la această dată la peste 2 milioane de lei, iar banii sunt alocaţi de la bugetul local.

Până în prezent, Primăria municipiului Galaţi a mai alocat în lupta împotriva COVID-19 suma de 14 milioane lei, fonduri de la bugetul local, din care doar 4 milioane de lei au fost decontate de Guvern.

Citește și

EXCLUSIV Unde se vor vaccina bucureștenii: 200 de puncte vor fi deschise în Capitală, cele mai multe la Romexpo, Circul Metropolitan, Palatul Copiilor, în malluri și spitale

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. La Satu Mare s-o fi auzit?

  2. Fain titlu

    36 de puncte de vaccinare in 3 puncte din oras.

    Puncte la puncte trag.

  3. Daca am adresa de domiciliu in galati, avin niste pr. de sanatate, mergem (eu si sotul) mai des la Bucuresti, ne putem vaccina , deci inscrie si in alta localitate dacit in Galati – respectiv daca ne putem inscrie in Bucuresti. Multumesc anticipat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.