G4Media.ro

Primăria Constanța a confiscat politic cadourile unor elevi pentru vârstnicii instituționalizați/ Părinte:…

sursa foto: Facebook/ Primăria Constanța

Primăria Constanța a confiscat politic cadourile unor elevi pentru vârstnicii instituționalizați/ Părinte: ”Nu vrem să ne creștem copiii în mentalitatea de unelte ale oamenilor politici”

O campanie desfășurată la inițiativa învățătorilor și profesorilor de la Școala nr. 30 ”Gheorghe Țițeica” din Constanța a fost confiscată politic de Primăria Constanța, înaintea sărbătorilor de iarnă.

Primarul Vergil Chițac apare într-una din fotografiile publicate pe pagina de Facebook oficială a instituției împărțind cadouri vârstinicilor de la căminul din Constanța.

Darurile au fost făcute de elevi care s-au organizat în grupe și au cumpărat bunuri pentru un ”bunic” pe care l-au ales din cămin. Acțiunea copiilor și a profesorilor a avut loc în colaborare cu Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Constanța.

Alături de fotografia cu primarul Constanței și imaginile cu cadourile și o parte din vârstnici, primăria a publicat un mesaj prin care laudă acțiunea elevilor și transmite că primarul a trecut pe la cămin să ”le transmită personal cele mai bune urări”.

Părinții unuia dintre elevii care au participat la acțiune a declarat pentru G4Media că demersul copiilor a fost ”confiscat politic și populist” de primarul Constanței, iar astfel de decizii ale politicienilor vor face ca, în viitor, acțiuni similare să fie mult mai greu de realizat:

 • ”Este regretabil că orice demers făcut cu bune intenții de către profesori, părinți si elevi, ajunge să fie confiscat politic și populist. Probabil, a doua oară , astfel de acțiuni vor fi mult mai greu de realizat, noi nedorind ca ai noștri copii să crească în această mentalitate, de unelte ale unui om politic, fie el și primar”, a declarat unul dintre părinți pentru G4Media.

Mesajul publicat de Primăria Constanța

 • ”Dar de Crăciun pentru bunicii tăi! Moș Crăciun a ajuns mai devreme la Căminul pentru persoane vârstnice din Constanța. Cei 181 de bunici cazați aici au primit astăzi darurile pregătite de copiii de la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica” și de cercetașii de la „Dacia Pontica”. Pe lângă cadorile alese cu grijă, micuții au trimis și câteva rânduri scrise din inimă. În mijlocul seniorilor s-a aflat astăzi și primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, care a vrut să le transmită personal cele mai bune urări. Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța: „Ceea ce au făcut acești copii este extraordinar. Mesajele lor sincere, cuvintele frumoase pe care le-au așternut pe hârtie valorează enorm pentru bunicii de aici. Le doresc tuturor sănătate multă și Crăciun fericit!” Campania „Dar de Crăciun pentru bunicii tăi” a fost derulată de D.G.A.S. Constanța cu sprijinul Asociaței de Părinți a Școlii Gimnaziale nr. 30 „Gheorghe Țițeica” și al Organizației naționale a Cercetașilor României – Dacia Pontica”.

sursa foto: Facebook/ Primăria Constanța

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

 1. Ăștia deja își cumpără votanți pe viitor cu renovarea buzunarelor preoților care sunt doar un mijloc de spălare pe cap pentru a vota. Mafia din guvern știe strategie. Majoritatea românilor habar nu au de ce nivel înalt de mafie este condus. Ei doar se bat intre ei zicând că toți fură și bla bla. Dar adevărul este că România este o țară captivă de hoți și tractoriști periculoși.

  • Primăria Politică
   a confiscat politic
   cadourile politice
   unor elevi politici
   pentru vârstnicii politici
   instituționalizați politic.

   Părinte [politic]:
   „Nu vrem [politic]
   să creștem politic
   copiii politici
   în mentalitate politică
   de unelte politice
   ale oamenilor politici”.

   Cuvântul cheie:
   ‘Dar de Crăciun pentru persoane vârstnice’.

  • Măi 🖕🖕🖕psd, ai vb ca fraieru, pardon ca primaru. Ce treaba are una cu alta ?! Avem o loaza de primar ales de toti oligofrenii. De ziua nationala, corect si pertinent huiduit, a avut tupeul ordinar sa se laude cu proiecte la care nu are nici o contributie ( cazinoul, sala polivalenta, etc ). Tu circuli prin Cta ? Mai poti sa mai circuli ? E jale. Un oras care pe langa Iasi pare un catun. O rusine de primar…

 2. O epava sclerozata si impreuna cu Ionut Rusu vice-primarul care este un puroi masonic de cea mai joasa speta. Rusine scursurilor politice care sunteti!

 3. E tactica lui mazare care a functionat pui congelati faina si ulei! Mosi si babe la vot succes garantat!

 4. Constanta nu mai iese la suprafata de 20 ani datorită administrațiilor avute. Și nici nu o sa mai ieșim, probabil încă 10. Și nici nu prea poți sa acuzi lumea. Candidatul de dreapta mereu a fost pus la mișto când candida Mazare, iar acum când au pus pe bune, tot un mediocru s-a dovedit a fi pana la urma. Nu ne mai facem bine..

 5. un primar marioneta miscat de mafia politica Atita timp cind primarul este regimentat va face jocul partidului care il sustine

 6. Politrucii fura de la copii întotdeauna!

 7. Ce-au crezut cei din Constanta ca daca vine un pnlist va curge lapte si miere? Tot un derbedeu si un infractor au pus sa gestioneze,mafia face jocurile nu prostimea inculta,primitiva si înapoiata care merg si voteaza pe mici,bere,plase goale,pixuri,ulei,zahar,plocoane si diverse cadouri electorale aruncate în flegma de ticalosii din politica pt ai vota tot pe hoti,mafioti si infractori

 8. Constanta, patria teparilor si a coruptilor.

  • Veniti din Hardeal.

 9. Chitac, lasă ne ca ne am saturat de tine și slugile tale, fugi pe mare ca îți expira brevetul tău de mare amiral putinist. Amiral se poate numi primarul din Oradea nu tu.