G4Media.ro

Primăria Cluj-Napoca a semnat contractul pentru realizarea unui nou bazin de înot,…

sursa foto: Actual de Cluj

Primăria Cluj-Napoca a semnat contractul pentru realizarea unui nou bazin de înot, proiect de peste 28 de milioane de euro

Oficialii primăriei Cluj-Napoca și cei ai asocierii MBS Group S.R.L. (lider), ASA CONS România (asociat), POLIART au semnat contractul pentru serviciile de proiectare și execuție lucrări a noului bazin de înot din Borhanci, investiție de peste 28,5 milioane euro (cu TVA inclus), transmite Actual de Cluj.

Noul bazin urmează să aibă o suprafața construită desfășurată de 11.460 metri pătrați.

Proiectul noului bazin olimpic de înot prevede construirea unei clădiri pe 3 niveluri (demisol + parter + etaj parțial) cu o capacitate de 1000 de spectatori și zone dedicate competițiilor sportive de natație, inclusiv bazin olimpic de sărituri și bazin de inițiere. În cadrul proiectului sunt cuprinse: 1 recepție, 1 cafenea/ bar, 1 bazin începători, 2 piscine jacuzzi, 1 piscină sărituri, 1 piscină, 4 scări, 1 cameră observatori, 1 saună finlandeză, 1 camera prim-ajutor, 1 magazin, 17 grupuri sanitare, 7 camere pentru depozitare, 4 birouri, 1 garderobă, 1 gradenă pentru 1000 persoane, 16 camere tehnice, 7 coridoare/holuri și 1 foyer.

„Proiectul mai amplu din care face parte bazinul de înot pe care îl construim în Borhanci – Hub educațional și de sănătate – cuprinde unități de învățământ (creșă, grădiniță, școală, liceu), un Centru de excelență pentru protonoterapie, bază sportivă și pădure-parc”, a transmis primarul Emil Boc.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. pasarela peste calea ferata care taie Taietura Turcului pe cand domnu Boculet? ca se face coloana pana la iesire din Baciu la fiecare tren