G4Media.ro

Primăria Cluj caută o firmă care să demoleze construcțiile fără autorizație /…

Sursa foto: Pixabay

Primăria Cluj caută o firmă care să demoleze construcțiile fără autorizație / 6 milioane de lei pentru un contract pe 2 ani

Primăria Cluj-Napoca a lansat o licitație prin care caută o firmă care să demoleze construcțiile ilegale. Este vorba despre un acord-cadru, încheiat pe o durată de doi ani, în baza căruia firma delegată de Primărie va interveni pentru demolarea construcțiilor ilegale din municipiu, anunță Monitorul de Cluj.

„E vorba de un contract pentru demolarea construcțiilor care nu au autorizație de construire sau nu au respectat autorizațiile de construire. Vechiul contract a expirat și trebuie semnat un nou contract pentru a avea firma cu care să intrăm la demolări, fie că discutăm de panouri publicitare, de case, garduri și așa mai departe. Deci tot ce înseamnă construcție ilegală, noi am avut încheiat un contract, dar a expirat, fiind pe o perioadă determinată. În urma deciziei judecătorești, firma va intra și va desființa construcțiile ilegale”, a declarat viceprimarul Dan Tarcea pentru monitorulcj.ro.

Este vorba despre construcțiile executate nelegal și față de care o instanță de judecată a dispus demolarea. Firma va interveni doar în cazul în care beneficiarul nu desființează de bună voie construcția în cauză.

Potrivit anunțului publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), contractul prevede execuția lucrărilor de desființare a construcțiilor executate nelegal de către persoane fizice sau juridice pe domeniul privat al acestora, iar acordul-cadru se va încheia pentru o durată de 24 de luni.

Valoarea estimată a acordului cadru este de 6.024.251,88 lei fără TVA, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 20 octombrie 2022.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Cluj face curatenie, bravo.