G4Media.ro

Primăria Capitalei închide spitalul modular pentru COVID din Pipera / Nicușor Dan:…

Primăria Capitalei închide spitalul modular pentru COVID din Pipera / Nicușor Dan: Nu se mai justifică cheltuielile de acolo

Primăria Capitalei va închide spitalul modular pentru COVID din Pipera , deoarece nu se mai justifică cheltuielile cu acesta, a anunțat primarul general Nicușor Dan.

„Vom închide spitalul modular de la Pipera. A scăzut numărul de infectări și nu se mai justifică cheltuielile de acolo”, a spus Nicușor Dan.

Spitalul modular din Pipera, cu o capacitate de 400 de locuri, a fost deschis de Primăria Capitalei în august 2019.

Pe de altă parte, primarul a precizat că a prelungit mandatele managerilor spitalelor din subordine pentru că expirau, iar în iunie va fi organizat concurs pentru manageri.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Incep sa imi schimb parerea despre nicusor,trist…

  2. bichonul galbejit a fost pacalit de sosoaca si putin

    • Sputnikarii analfabeți, mai degrabă, au crezut că se fac și ei oameni mari, când colo, au rămas săraci, cu așa ”partid câștigător”

    • De aceea, s-a inchis caldura. Nu se justifica nici apa calda, spalati-va in Dambovita. Nici ridicarea gunoiului din S1 nu aduce profit primariei. De maine, toti angajatii PMB vor fi transferati la Institutul Bugetari de Matematici Fam. Moroianu, unde vor lucra la ceva cu adevarat profitabil: teorema lui Pitagora.

  3. Daca eu sun la salvare in Bucuresti ca am COVID si ma simt rau, vine salvarea, se uita la tratamentul recomandat telefonic de medicul de familie, mai imi face un intravenos daca mi-a scazut foarte mult concentratia de oxigen in sange si imi spune ca nu are unde sa ma duca fiindca toate spitalele sunt pline pe sectiile de COVID. Cazul este foarte real si de acum cateva zile. Nicusoare ori tu nu ai mai fost prin spitale sa vezi ce e pe acolo, ori cei de la salvare stiind cate infectii nosocomiale sunt pe acolo stiu ca sansele sunt mai mari sa traiesti cu tratament acasa decat in spital, ori ceva nu se leaga.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.