G4Media.ro

Primăria Capitalei anunță o nouă acţiune de combatere a ţânţarilor / Activitatea…

Primăria Capitalei anunță o nouă acţiune de combatere a ţânţarilor / Activitatea de dezinsecţie se va efectua zilnic în intervalul orar 21,30 – 5,30 

Un nou tratament de combatere a ţânţarilor, al şaselea, va fi demarat începând de duminică, a anunţat Primăria Capitalei.

Desfăşurată prin Compania Municipală Eco Igienizare, activitatea de dezinsecţie se va efectua zilnic, în intervalul orar 21,30 – 5,30 şi va acoperi următoarele zone:

  • Sectorul 1 – 1.264 de străzi, 27 de parcuri, nouă baze sportive, 21 de unităţi militare, 10 cimitire, 17 spitale, trei complexuri studenţeşti, două locaţii ale TVR, Grădina Zoologică;
  • Sectorul 2 – 1.026 de străzi, 38 de parcuri, două baze sportive, trei unităţi militare, şapte cimitire, 13 spitale;
  • Sectorul 3 – 768 de străzi, opt parcuri, şase baze sportive, trei cimitire, trei spitale, un complex studenţesc, o unitate militară;
  • Sectorul 4 – 643 de străzi, şase parcuri, o bază sportivă, opt unităţi militare, şapte cimitire, nouă spitale;
  • Sectorul 5 – 1.002 de străzi, 11 parcuri, cinci baze sportive, 20 de unităţi militare, nouă cimitire, trei spitale;
  • Sectorul 6 – 657 de străzi, 16 parcuri, o bază sportivă, 20 de unităţi militare, 10 cimitire, un spital.

Operatorii CMEIB S.A. acţionează cu 12 utilaje de mare capacitate (ULV) şi cu şase autoutilitare Dokker, dotate cu atomizoare portabile de tip fogger, substanţa folosită fiind insecticidul MICROSIN.

„Tratamentele de combatere a ţânţarilor adulţi se realizează de la periferia Capitalei către interiorul oraşului şi se vor aplica pe spaţiile verzi de pe aliniamentele stradale, pe spaţiile verzi din zonele rezidenţiale, în parcurile aflate în administrarea Municipalităţii, precum şi pe spaţiile verzi ale instituţiilor subordonate PMB (spitale, cimitire, cămine de elevi, locuinţe sociale, parcări de reşedinţă etc.)”, a precizat PMB.

Tratamentul precedent s-a desfăşurat pe durata a nouă zile operaţionale, în perioada 21-30 iulie. (Sursa: Agerpres)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Unde pot vedea si eu lista detaliata a strazilor din sectorul 5, va rog? Tocmai am platit saptamana trecuta 250 lei din buzunarul propriu pentru dezinsectie, situatia este cumplita, copii au o reactie alergica la intepatura de tantar, nu putem iesi din casa, ne inteapa si ziua si noaptea!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.