G4Media.ro

Prima zi de cursuri din modulul 4 pentru elevii din Capitală și…

Foto: Freepik.com

Prima zi de cursuri din modulul 4 pentru elevii din Capitală și peste 20 de județe – luni, 26 februarie / Alte 14 județe intră în vacanța de schi, timp de o săptămână

Elevii și copiii de grădiniță din București și din 25 de județe încep luni, 26 februarie, modulul 4 de cursuri, după o săptămână de vacanță de schi, potrivit structurii anului școlar curent. Elevii din alte 14 județe intră în vacanța mobilă, până luni, 4 martie, când revin la cursuri în modulul 4, elevii de clasa a XII-a începând săptămâna viitoare cu simularea Bacalaureatului 2024, relatează Edupedu.ro.

Până acum, elevii din județele Bistrița-Năsăud și Satu Mare au terminat vacanța de schi și s-au întors la școală luni, 19 februarie, în modulul al 4-lea de cursuri. Luni, 26 februarie, aceștia încep deja a doua săptămână din noul modul de școală, prevede planificarea oficială a perioadelor de vacanță mobilă aleasă de inspectoratele școlare.

Elevii din alte 14 județe, adică Alba, Arad, Bacău, Brașov, Constanța, Dolj, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea și Vâlcea, au terminat ultima săptămână din modulul 3 de cursuri vineri, 22 februarie, iar de luni sunt în vacanța de schi.

Citește integral pe Edupedu.ro.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează