G4Media.ro

PressOne: CNATDCU îi declară plagiatori pe fostul șef DGA, Cătălin Ioniță, și…

PressOne: CNATDCU îi declară plagiatori pe fostul șef DGA, Cătălin Ioniță, și pe actualul șef al AEP, Constantin Mitulețu-Buică/ Cei doi rămân fără titlurile de doctor

Chestorul principal de poliție (r) Cătălin Alexandru Ioniță, fost șef al Poliției Române și fost șef al Direcției Generale Anticorupție (DGA), rămâne fără titlul de doctor în științe după ce Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) a decis, în mod oficial, retragerea distincției academice pentru plagiat, transmite PressOne.

Aceeași decizie de retragere a titlului de doctor a fost emisă de CNATDCU și pentru Constantin-Florin Mitulețu-Buică, președintele în exercițiu al Autorității Electorale Permanente (AEP), care a constatat că și teza acestuia de doctorat este plagiată.

Ambele hotărâri au fost luate de Consiliul general al CNATDCU în data de 23 februarie și au fost făcute publice ieri.

În cazul lui Cătălin Ioniță, decizia vine la doi ani și o lună după ce PressOne a dezvăluit, în exclusivitate, că teza de doctorat a acestuia este plagiată.

Ioniță și-a susținut teza de doctorat în 2012 la Academia de Poliție, iar Mitulețu-Buică, în 2017, la Universitatea Națională de Apărare „Carol I”.

Citește articolul complet pe PressOne

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

21 comentarii

 1. Putin…mult prea putin…
  0,1%

  • La 23 de ani finalizează studiile juridice la renumita/prestigioasa Universitate din Tg. Jiu. Din mormanul de „aptitudini şi competenţe sociale” trântit in CV, am selectat doar atât: „reactivare constructivă în disputele de idei”….. Cool. Sună periculos, trage fusta mai jos!
   La ce să te astepți de la un doctor-mutant al UNIVERSITĂȚII NAȚIONALE DE APĂRARE? Praf si pulbere, zero caracter, zero onoare posedă acest păcălici-sub-acoperire Constantin Mitulețu-Buică, căruia ii plătim spor lunar la salariu pentru că este doctor-hoț!

 2. Alo,
  Curtea de Conturi Aude?
  O mie de Directori au auzit de plăți salariale ilegale?
  S-au mai dat decizii de anulare a doctoratelor!
  Voi dormiti in front?
  Sau in brațele Amantelor consiliere conturi?
  Nesimțirii plagiatori trebuie sa dea banii in apoi!

  Cred ca daca se recuperează toti banii de la plagiatori se construieste o scoala de la Zero in Romania!

  Fii bărbata Curte de Conturi!

  • AVETIASTEPTARI DE LA DURTEA DE CONTURI ??? NAIVITATE !
   Președintele Curții de Conturi și-a publicat declarația de avere aferentă anului 2018. Mihai Busuioc a fost susținut de fostul șef al PSD, Liviu Dragnea, și asta a fost de ajuns.
   Președintele Curții de Conturi și-a publicat declarația de avere aferentă anului 2018. El menționează că deține o casă de 1.688 de metri pătrați pe care a achiziționat-o într-una din cele mai bune zone din București – Corbeanca. Mai deține o clădire de 88 mp în București pe care a cumpărat-o în anul 2003.

   Busuioc mai are 11 conturi bancare în care are un milion de lei, 140 mii euro și și 300.000 de dolari. Aproape un sfert de milion de dolari sunt depuși la bănci din SUA. Mihai Busuioc a câștigat, anul trecut, la Curtea de Conturi suma de 293.995 de lei. Este vorba de 5.320 de euro pe lună.
   cifrele sunt la nivelul anului 2019 , astazi ce credeti, mai sarac sau mai bogat ?

 3. Ce-a ajunns lumea academica din Romania! Furnizoare de diplome false si de titluri fara acoperire!
  Daca un individ a intrunit conditiile de admitere in mafie, procurarea de diplome si titluri devine o formalitete.

 4. E posibil ca numai in Ministerul de Interne sa fie 1000 de salariați plagiatori!
  Vorbesc de toate structurile care tintin de Minister!
  Dar cati or fi la nivelul Guvernulului, Agențiilor, Oficiilor, Serviciilor?

 5. Cei doi au calcat pe bec si au deranjat cu ceva. 99% (cel puțin) din tezele de doctorat ale celor din diverse ,,structuri,, sunt plagiate fara valoare.
  E simplu de dovedit, ei nu au facut activitate de cercetare nici inainte si nici dupa obtinerea doctoratului, nu au publicat mai nimic samd.
  Doctoratul a fost doar un mijloc de a lua sporuri salariale si de a-si pune stele pe umar.
  Republică bananieră !

 6. Parcă pentru generali și chestori este obligatoriu doctoratul.Să se meargă până la capăt .Deci,să se retragă și gradul de chestor

 7. Romania este un stat uzurpat de hoti si criminali, monitorizat prin MCV si condamnat la CEDO pentru atrocitati asupra cetatenilor onesti.

 8. Dacă se analizează pe lângă plagiat si continutul tezei se poate constata ca vorbim de maculatură. Acești oameni nu au cercetat nimic, numai furt, plagiat si prelucrari de text. Contribuții științifice ZERO!!

 9. hai cu recuperarea sporurilor necuvenite ! restul e apa de ploaie! nu se mai prezinta cu titulatura de doctor cand se duce la femei !

 10. Să nu-l uităm pe secretarul de stat al MAI, Bogdan Despescu, care este și el un plagiator dovedit. Dacă dai o căutare pe goagăl, in loc de Bogdan Despescu o să-ți apară cuvântul plagiat. De urmărit și cum acest personaj a ajuns din chestor, secretar de stat în guvernarea PNL. Cum este placa aia cu liberalismul si meritocrația care merg mână-n mâna? Proștii au înghițit gălușcă PNL-ului.

  • Promovarile pe criterii de performanta infractionala cunosc au evolutie ascendenta. Mafiotul din Sicilia este pui mic pe langa un hot cu doua stele din Romania.

 11. Ce fete de interlopi au astia doi !
  Si prejudiciul cine-l recupereaza: sporurile obtinute pe baza doctoratului la salariu, la pensie etc ?

  DNA, somn usor DNA, dormiti in cizme, nu va autosesizati ??? Si voi sunteti ca ei, nu ??? Asa e tot sistemul bugetar special infect!

 12. Sa zică si Ciolos ceva!
  Ce facem cu ei ?
  Îi trece la executare silită si le luam banii dobandiți ilegal?

 13. Raman fara titluri, dar cu banii. Sarmanii fosti doctori! :((

 14. Dar care-i problema? Un stat interlop nu poate fi condus decât de interlopi, hoţi, curve, impostori, şpăgari şi plagiatori. Casele întâiului schior al ţării cum credeţi că au fost obţinute? Securistul Petrov cum a vândut flota? Generalul analfabet Oprea cum a devenit samsar de terenuri în Ilfov? Dottore Ponta cum a fost prim-ministru?

 15. Macar sa ramina – doctori onorifici- pentru comunitatea academica romaneasca.
  Ne parasesc doctorii
  Si asa avem cel mai mic numar de doctori la 1 milion de locuitori din OECD

 16. Ce mirare, un hot ordinar ajuns chestor, cati or mai fi ca el. Si la jeguri de genul asta mai trebuie sa le platim si pensie speciala cand fac 40 ani, ca deh, e greu sa tot furi in uniforma statului.

 17. Ce aveti cu ei fratilor ?!
  Nu intelegeti ca tara moare fara ei . Noi vom muri daca ei nu vor fi la butoane .
  Institutiile publice bugetare sint pline de scursuri de neinlocuit . Credeti ca mai gasim ca ei in Romania ?!