G4Media.ro

Președintele Ucrainei: Vreau să am coronavirus / Nu este ciuma

Președintele Ucrainei: Vreau să am coronavirus / Nu este ciuma

Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelenskiy, susține că s-a gândit serios să se infecteze în mod intenționat cu coronavirus pentru a le arăta oamenilor că ”nu este ciuma”. ”Vreau să trec prin acest proces. Vreau să mă îmbolnăvesc cu coronavirus”, a declarat Zelenskiy într-un interviu acordat publicației Ukrainian Pravda, scrie Politico.eu

”De ce? Pentru ca oamenilor sa le fie mai ușor”, a spus Zelenskiy. ”Ne-am strâns și le-am sugerat oamenilor mei: Haideți, mă îmbolnăvesc, voi fi imediat izolat și voi trece normal prin asta. Astfel încât oamenii să înțeleagă că te poți îmbolnăvi, nu te simți bine dar voi trece eu însuși prin asta ca să înțeleagă că nu este un motiv de depresie, că nu este ciuma. Pentru că noi acum uităm, dar la început a fost un moment foarte înfricoșător când am crezut că vom muri cu toții”.

Întrebat dacă are în vedere o anumită persoană de la care să contacteze boala, Zelenskiy a declarat: ”nu, dar am înțeles că, în centrele cu persoane bolnave, nu ar fi complicat”.

”Singurul lucru care mă oprește să fac asta este că cineva a spus că oamenii ar putea crede că este o mișcare de PR”, a declarat Zelenskiy, după care a adăugat: ”Desigur, nici familia mea nu m-ar ierta. Ar spune că sunt nebun. Și de fapt ar avea dreptate”.

Sursa: Politico.eu / Traducerea și adaptarea: G4Media.ro

Sursa Foto: Facebook/ Volodimir Zelenskiy

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Gluma de comediant.

  2. viorel catarama de ucraina, nu ca ar fi fost mai bine cu oligarhul poroshenko, atat timp cat e anti-Rusia e ok pentru mine

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.