G4Media.ro

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski: Industria noastră de apărare va da rezultate mai…

Sursa foto: President of Ukraine (president.gov.ua)

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski: Industria noastră de apărare va da rezultate mai bune, există finanțare în acest sens  

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat, luni seară, în discursul adresat naţiunii, că industria de apărare va da rezultate mai bune, subliniind că va fi maximizată capacitatea de producţie, existând finanţare în acest sens, scrie News.ro.

„Astăzi a fost o zi lungă şi plină de discuţii şi întâlniri. Evenimentele internaţionale, comunicarea noastră, agenda ucraineană. Lucrul esenţial, desigur, este personalul. S-a referit la ceea ce facem acum şi la ceea ce trebuie să fim pregătiţi. În primul rând, linia întâi. În primul rând, direcţia Kupiansk, punctele cheie din regiunea Doneţk – Bahmut, Avdiivka, Marinka, şi direcţiile sudice, în special Orikhiv. Rapoarte ale generalilor Zaluzhny, Syrskyi şi Tarnavskyi. Un raport al şefului Direcţiei Principale de Informaţii cu privire la planurile ocupanţilor. Vom răspunde intenţiilor lor. Vom răspunde. Şi într-un mod la care ei nu se aşteaptă. Au existat mai multe rapoarte din partea oficialilor guvernamentali şi a armatei cu privire la consolidarea regiunilor noastre de frontieră, iar problema finanţelor pentru acest lucru a fost rezolvată”, a spus el.

Zelenski a precizat ca a avut loc o reuniune separată privind producţia de arme ucrainene.

„Ministerul Industriilor Strategice, Ukroboronprom, şi şefii unităţilor de producţie interne. Artilerie fabricată în Ucraina. Proiectile fabricate în Ucraina. Drone, rachete, vehicule blindate. Maximizăm capacitatea de producţie. Ucraina o poate face. Finanţarea este disponibilă. Industria noastră de apărare va da rezultate mai bune. Avem două sarcini pentru următoarea reuniune a Statului Major. Prima este un raport privind pregătirile pentru iarnă. Diverse aspecte, inclusiv securitatea. Al doilea: un program de pregătire pentru utilizarea noilor avioane de luptă. Din punct de vedere politic, totul a fost deja făcut. S-au ajuns la acorduri. Esenţial acum este să pregătim infrastructura în mod eficient şi rapid. Aceasta este deja o sarcină militară. Şi încă un lucru. A existat un raport al forţelor de ordine cu privire la inspecţia comisiilor medicale militare din întreaga ţară. Aducem această problemă spre examinare Consiliului pentru Securitate Naţională şi Apărare. Vom prezenta public raportul şi decizia”, a subliniat şeful statului ucrainean.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...