G4Media.ro

Președintele sindicatului Europol susține că Vlad Pascu ar fi petrecut cu copiii…

Sursa foto: Instagram / Vlad Pascu

Președintele sindicatului Europol susține că Vlad Pascu ar fi petrecut cu copiii unor persoane importante din județul Constanța, în noaptea accidentului de la 2 Mai

Vlad Pascu, șoferul de 19 ani, care conducea drogat și a ucis doi tineri în localitatea 2 Mai, ar fi participat la o petrecere alături de copii ai unor persoane importante din județul Constanța în noaptea accidentului, a declarat Cosmin Andreica, președintele sindicatului EUROPOL, pentru Digi24. Acolo s-ar fi consumat droguri.

”Dacă vorbim de legături cu unele personaje, este interesant cum s-a trecut foarte repede peste momentul de după eliberarea din container, după acea oră și jumătate, respectiv momentul în care a participat la acea petrecere. La acea petrecere înțeleg că, la fel, în primul rând din declarațiile dlui Glugă, fostul inspector șef, se consumaseră droguri. Vorbea despre nouă persoane care au fost conduse la sediul poliției. N-a mai întrebat nimeni de acele persoane, cine sunt… Din datele pe care le-am primit de la oamenii din Vama Veche, înțelegem că participanții erau tineri din județul Constanța. Deci erau copiii unor persoane cu poziții sociale și politice în județul Constanța”, a spus Andreica la Digi24.

Vlad Pascu fost oprit de poliție de două ori înaintea tragediei. Cu o zi înaintea accidentului, la un filtru, și chiar în noaptea tragediei. A fost lăsat să plece de la sediul poliției fără a fi testat pentru consum de droguri, deși i-au fost găsite droguri în mașină, iar autoturismul nu avea asigurare RCA valabilă. În mașină se mai aflau și alte persoane.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Pe mine dacă mă prinde fără RCA valabil m-o văzut Ăl de Sus… cu condiția să nu mă cheme Vlad Pascu.

  2. În calitate de polițist, președintele sindicatului Europol dezvăluie niște chestii. Dar, în calitate de mafiot, nu spune exact cine au fost celelalte beizadele. Pentru că nu trebuie să aflăm chiar totul. Și pentru că mita trebuie distribuită corect.

  3. Interesant,unii polițiști reclamau recent accesul la informații din dosare,anchete,etc,ca erau hăituiți de șefi.. vad ca sindicatul Europol are mai mereu tot felul de informații secrete din diverse anchete ,dosare…pe care le folosește ca să creeze anumite presiuni, apoi probabil ai de câștigat în final,când se închid toate cu bine,salariile cresc,avansurile curg..

    • Nu stiu cum functioneaza, dar este bine cand afli niste lucruri pe care altfel nu le-ai afla niciodata. Partid in Opozitie, sindicat, cetatean, nu conteaza. Unii au acces la informatie si pot da la o parte patura groasa a omertei. Intr-o societate mai normala, astfel de scurgeri ar fi urmate de niste actiuni, sesizari ale celorlalte institutii, presa. Salut orice whistleblower! Dar vreau si urmarea.