G4Media.ro

Președintele Serbiei anunță o majorare cu 25% a salariilor militarilor. Și Ungaria…

Sursa: Facebook/ Aleksandar Vucic

Președintele Serbiei anunță o majorare cu 25% a salariilor militarilor. Și Ungaria a crescut veniturile în armată

Președintele Serbiei, Aleksandar Vučić, a anunțat că de la 1 ianuarie 2023 salariile cadrelor militare din Armata Serbiei vor fi majorate cu 25%, transmite publicația locală RTS, citată de Rador. În interviul pentru televiziunea privată TV Prva, Vučić a anunțat că și în sectorul public vor fi majorate salariile cu 12-13%, că pensiile vor fi majorate cu 19-20,3%, dar „pentru Armată vom majora cu cel mai mult, cu 25%”, pentru a motiva tinerii să se înroleze.

În urmă cu o lună, și guvernul Ungariei a anunțat creșterea substanțială a salariilor cadrelor militare.

Vučić a subliniat că pledează pentru reintroducerea stagiului militar, dar decizia depinde de Parlamentul Serbiei. Vučić consideră că stagiul militar ar trebui să fie de 90-100 de zile.

Referindu-se la informațiile apărute în presă, potrivit cărora Rusia ar dori să transforme Centrul umanitar de la Niš într-o bază militară, Vučić a spus că Serbia nu are nevoie de baze militare străine, ci își va consolida Armata și își va apăra neutralitatea militară.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. La noi e așa de când hăul. Cumpărați arme și gândiți-va la reintroducerea stagiului militar, nu mai umflați niște umflați.

 2. Ai noștri sunt minunați, dar nu-i mai putem ține. Costă enorm. Sunt câteva sute de mii care nu plătesc nicio taxa statului, nici impozit nici nimic. Ii plătim pur și simplu.

  • Minți! Plătesc exact ca toată lumea! Ești un spălat pe creier USR-ist! Să îți fie rușine pentru minciunile astea!

  • Nu plătesc, nene, nimic. Solda nu este impozitata. Și-au denumit “solda” plata lunară și “pensie de serviciu” pensia specială. Când se spune adevarul, sar cu gura ca vrem sa ieșim din NATO. Sa fii in NATO nu înseamnă sa dai pensii speciale dintr-o sărăcie.

  • Nicolae, spălatul pe creier ești tu. Asta dacă ai ce spala. Ce taxe plătesc, poate tax a de paccare…
   Înainte de a scrie ceva, documentează-te!

  • Diferenta dintre noi e ca eu stiu iar voi doar mintiti cu ordin de la partid!

 3. Daca ar durea prostia ati umbla urland pe strada. Militarii platesc la fel ca orice salariat:25% contributii la bugetul de stat, 10% impozit si 10% asigurari de sanatate din venitul brut. Vorbe, atat produceti.

  • G4media este trâmbița USR deci ura față de militarii români este la ea acasă pe acest site. Probabil scopul USR este să scoată România din NATO pentru că eliminarea pensiilor militare contravine flagrant tratatului de aderare impus tuturor țărilor.

  • Ce faceee? NATO a impus țărilor aliate pensii speciale pentru militari? Ne credeți tâm.piți? Asta e slogan făcut de plagiatorul șef și de rusofilii din armata.

  • Cat de fraier sa fie cineva sa creada ca rusofilii isi doresc o Armata Romana puternica? Numai USR-istii doresc distrugerea celor doua institutii in care romanii au incredere: biserica (pentru promovarea LGBTQT) și Armata (pentru promovarea intereselor Moscovei).
   TOATE tarile NATO au pensii militare. Numai un usr-ist spalat pe creieras ar crede ca e intamplator!

 4. Ceata aia de sarbi pleskavitari se numeste armata?

 5. Pana la armata noastra, eu imi fac griji pentru ca tara are un prim ministru cu functie de general cu ZERO simt patriotic si fara nicio decizie politica pentru binele tarii. Cum a ajuns doctor, asa a ajuns si general. Mi’e rusine sa’l numesc „roman”, ca sa nu mai zic de celelalte grade