G4Media.ro

Președintele Senatului, Florin Cîțu, după întâlnirea cu președintele Finlandei: ”Aderarea Finlandei la…

sursa foto: Facebook/ Florin Cîțu

Președintele Senatului, Florin Cîțu, după întâlnirea cu președintele Finlandei: ”Aderarea Finlandei la NATO va întări alianţa şi mai mult/ Am transmis susţinerea deplină a României pentru aderare”

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu s-a întâlnit, marţi, cu preşedintele Parlamentului Republicii Finlanda, Matti Vanhanen, el afirmând că aderarea Finlandei la NATO va întări Alianţa şi mai mult.

”Mai puternici împreună. Aderarea Finlandei la NATO va întări alianţa şi mai mult”. M-am întâlnit, astăzi, cu preşedintele Parlamentului Republicii Finlanda, Matti Vanhanen. Am transmis susţinerea deplină a României pentru aderarea Finlandei la NATO”, a scris Florin Cîţu pe Facebook.

Preşedintele Senatului a arătat că ”decizia Finlandei demonstrează, încă o dată, importanţa alianţei şi rolului decisiv în asigurarea păcii şi securităţii, mai ales în contextul actual al agresiunii Rusiei în Ucraina”.

sursa: News.ro, sursa foto: Facebook/ Florin Cîțu

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Dl Cîțu e suspectat de analiști că azi s-ar pune bine și cu Drulă să revină la puterea cea mare, executivă. Nu suntem deloc răzbunători. Disprețuim memoria și istoria. Dacă eram eu Iohannis, Ciucă, Dâncu sau Aurescu, pe Suedia o lăsam în NATO, măcar gândind la Nobelul dlui Cărtărescu, dar pe Finlanda nu, o mai șicanam puțin, deoarece mai găsim ușor pe net că în martie 2013, cam de Ziua Femeii, se opunea dușmănos primirii României și Bulgariei în Schengen, motivând disprețuitor că au fost primite prea devreme în UE!