G4Media.ro

Președintele PSD Olt le cere tuturor liberalilor cu funcții publice să-și dea…

Sursa foto colaj: Octav Ganea / Inquam Photos, Ilona Andrei / G4Media

Președintele PSD Olt le cere tuturor liberalilor cu funcții publice să-și dea demisia / Declarația vine după ce Gigel Sorinel Ştirbu, liderul PNL Olt, a anunțat că organizația intră în opoziție, în județ

Preşedintele PSD Olt Marius Oprescu le-a cerut, vineri, membrilor PNL care ocupă funcţii publice în judeţ să-şi dea demisia, dacă partidul este în Opoziţie, aşa cum a declarat joi şeful interimar al liberalilor, deputatul Gigel Sorinel Ştirbu, relatează Reporter24.

„Dacă tot trec în Opoziţie, cred că ar trebui să-şi dea demisia din funcţiile publice pe care le ocupă toţi. Adică, ei vor să se creadă în Opoziţie, în condiţiile în care deţin în judeţul olt jumătate din funcţiile politice şi administrative. Cred că ar trebui să-şi dea demisia şi să se apuce serios de Opoziţie. Ceea ce fac ei în momentul de faţă e jenant, nu e nicio Opoziţie. Neputinţa se transformă în ură faţă de partenerii lor de guvernare şi am înţeles că s-au apucat de plângeri penale. Doar asta pot să facă, sunt jenanţi”, a afirmat preşedintele PSD Olt.

Preşedintele interimar al PNL Olt, Gigel Sorinel Știrbu a declarat, joi, că în judeţ nu funcţionează coaliția pe care PSD și PNL o compun la nivel central, pentru guvernare comună.

„Coaliția nu funcționează în Olt. Aici suntem în opoziție”, a declarat liderul interimar al PNL Olt.

Declaraţia vine în contextul în care potrivit protocolului din Coaliţie, PNL Olt şi-a pus oameni în mai multe funcţii de conducere a unor instituţii din judeţ, printre care Instituţia Prefectului, Direcţia Finanţelor, Garda de Mediu sau ISJ Olt.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. PNL=PSD lasati vrajala traseistilor.