G4Media.ro

Președintele PSD al Consiliului Județean Constanța a fost găsit incompatibil de ANI:…

Președintele PSD al Consiliului Județean Constanța a fost găsit incompatibil de ANI: A fost și administrator al unei societăți comerciale, iar firma deținută de soție a încheiat contracte cu CJ

Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat că Marius – Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța (PSD) s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 20 decembrie 2012 – 30 martie 2016, întrucât a exercitat simultan funcția de consilier județean și pe cea de președinte al Consiliului de Administrație al S.C. Neptun Olimp S.A., realizând venituri de natură salarială de la societatea comercială, potrivit unui comunicat al instituției.

”De asemenea, pe perioada exercitării mandatului de consilier județean, între Consiliul Județean Constanța și S.C. Lantana Style S.R.L., societate în cadrul căreia soția persoanei evaluate a exercitat calitatea de asociat unic și administrator, s-a derulat un acord – cadru privind furnizarea de solarii complet echipate, în valoare de 100.000 lei”, se mai precizează în sursa citată.

Țuțuianu are posibilitatea de a contesta în instanță raportul prin care ANI l-a găsit incompatibil. Dacă judecătorii vor confirma decizia Agenției, Marius Țuțuianu va fi demis de la șefia CJ Constanța și nu va mai putea ocupa o funcție publică vreme de trei ani.

Foto: Președintele CJ Constanța, Marius – Horia Țuțuianu. Sursa: Agerpres / Simion Mechno

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

  1. Eeei si astia acum! Mare lucru facea omul nostru….

  2. Păi dacă e pezedist, adica hoț, face ce vrea. Pentru că poate.

  3. Cum adica n-are voie sa faca afaceri cu nevasta-sa, pe bani publici? Unde mai e DEMOCRATIA in tara asta? Abuz, anii ’50, Sorosh, alea-alea.

  4. Dobitoc nenorocit . Ciuma rosie . La pușcărie cu ei. Au furat tot

  5. Asta nu-i o stire.
    Ar fi fost o stire daca omul era gasit compatibil cu functia.