G4Media.ro

Parlamentul Ucrainei extinde legea marţială şi mobilizarea generală până la 23 august.…

Parlamentul Ucrainei extinde legea marţială şi mobilizarea generală până la 23 august. ”Toată lumea a văzut în ce mod Rusia luptă în acest război”

Parlamentul Ucrainei a votat duminică extinderea legii marţiale şi a mobilizării generale cu 90 de zile, până în 23 august, după ce joi preşedintele Volodimir Zelenski a semnat un decret în această privinţă, transmite Agerpres, care citează DPA.

Zelenski a declarat joi că Rusia, care a declanşat invazia în Ucraina pe 24 februarie, încă mai caută o „armă minune” cu care să-şi atingă obiectivele, ceea ce arată „eşecul total al acestei operaţiuni şi teama ( Moscovei) de a-şi recunoaşte greşelile”.

„Toată lumea a văzut în ce mod Rusia luptă în acest război. Cu recruţi fără experienţă pe care îi aruncă în luptă drept carne de tun. Cu hoţi, care văd pentru prima dată aparate electrocasnice într-o ţară străină (…) Cu bombe cu fosfor interzise, utilizate pentru a incendia şcoli şi imobile simple de locuit”, a afirmat şeful statului ucrainean.

Sursa foto: President of Ukraine (president.gov.ua)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Inghiti ca pelicanul ra hat bolsevic? Felicitari ai stabilit un nou record mondial!

  2. 👍👍👍🙌🙌🙌🙌

  3. Poate avioane sovietice la mana a 5-a, cumpărate de la state din fostul pact de la Varșovia, ca altceva nu știu sa piloteze ucrainenii.

  4. Inca un discurs penibil al videochatistului.
    Repeta ca un papagal aceleași texte de propaganda timp in care Ucraina a pierdut deja un teritoriu cam cat UK.

    • Numai tu ești penibil, rusule. Rusia nu poate controla Ucraina, întreaga Ucraină s-a înarmat și luptă. Până la sfârșitul anului, rușii vor fi dați afară din Ucraina.

  5. Adică în continuare lege martiala fără a declara război, deși pozează în stat agresat. Noua „realitate”

  6. iti dai seama, e si greu sa pilotezi avioane mai bune si mai performante. vai capul vostru de trolli stupizi. e ca si cum ai zice ca e mai greu de condus o masina moderna decat una de acum 50 de ani. dar na, cand aveti un neuron si ala shareuit :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))