G4Media.ro

Preşedintele Poloniei cataloghează drept ”aroganță” criticile despre venirea la putere a extremei…

sursa foto: Facebook

Preşedintele Poloniei cataloghează drept ”aroganță” criticile despre venirea la putere a extremei dreapta în Italia/ Premierul Morawiecki a felicitat-o pe Giorgia Meloni pentru „marea victorie”

Preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, a respins criticile legate de victoria partidului de dreapta Fraţii Italiei, condus de Giorgia Meloni, la alegerile parlamentare desfăşurate duminică în Italia, notează luni DPA.

„Ce sentiment puternic de superioritate, aroganţă şi dispreţ pentru regulile democratice trebuie să aibă cineva ca să vorbească despre rezultatul alegerilor unei altei ţări”, a scris Duda într-o postare pe Twitter, referindu-se la cei care spun că „a câştigat o persoană greşită” sau că italienii „au făcut alegerea greşită”.

Politicienii din conducerea partidului de guvernare naţional-conservator din Polonia PiS au evaluat pozitiv rezultatele alegerilor. Prim-ministrul Mateusz Morawiecki a felicitat-o pe Meloni pentru „marea victorie”.

Oficial, Duda nu are niciun partid, aşa cum prevede Constituţia. Cu toate acestea, el provine din rândurile PiS.

Partidul lui Meloni şi aliaţii săi de dreapta Lega şi Forza Italia urmează să aibă o majoritate absolută în Parlament după alegeri.

sursa: Agerpres.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

9 comentarii

  1. E femeie, e italiancă, e mama, e creștină. Extraordinar! Cum sa nu votezi așa ceva?! Om fi noi praf și pulbere dar nici italienii nu-s departe. Adevărul e că nu au soluții la problemele Italiei. Într-un an de zile se va vedea că nu-s decât o bulă de săpun Meloni și compania.

  2. Continuați voi cu politica USR și o să vedeți cum iese AUR pe primul loc! Ce nu ați înțeles? Valorile naționale, familia, armata sunt sub atacul neo-marxiștilor iar cetățenii reacționează! USR se duce spre 5%. Băăăă! Treziți-vă că ajungem să ne conducă AUR!!!!

    • Nu compara AUR cu extrema dreapta din Italia! Acolo a fost o coaliție de 3 partide extremiste, nu doar Fratelui Italia. AUR singur cel mult poate obține un procent la limita pentru a intra în parlament, nici vorba să poată impune primul- ministru.

    • aur e satelit psd. Nu are treaba cu dreapta, sint bolsevici sub acoperire.

  3. Cine este fătuca asta? La 45 de ani nu are nici o școală și nici o profesie. A lucrat în adolescență că bona și picoliță și văzând că trăiește de pe o zi pe alta a dat-o pe politică. Ce se aseamănă cu destui dintre politicienii români. Daca nu intra in politică dădea și cu mopul sau spala babele, făcând concurenta nu spun cui.

  4. Eu zic sa va focalizati adanc pe Romania, ministrii plagiatori garla, partide „moderate” care isi acorda cresteri de salarii, universitati de topul de la coada mondiala, presa cu articole traduse incorect si pline de greseli gramaticale, lipsa de forta de munca, demografie in cap, preturi astronomice, cam zero autostrazi, etc. Ia, focus frate pe Ro…

  5. Normal ca e aroganță dacă căștigă alegerile Șoșoacă de Italia când și în Polonia sunt conservatorii la putere… Numai să interziceți avortul și elgibiti sunteți in stare.

  6. Georgica Simion?