G4Media.ro

Președintele PNL București, după proteste: Este un risc enorm dacă renunțăm la…

Președintele PNL București, după proteste: Este un risc enorm dacă renunțăm la măsurile de protecție

Președintele PNL București, Violeta Alexandru, a afirmat, marți, că revolta oamenilor este inclusiv împotriva „neputinței pe care unii politicieni o speculează doar pentru imagine” și consideră că există „un risc enorm” dacă se renunță la măsurile de protecție.

„Am pierdut mulți oameni, cam câți oameni locuiesc în orașul Rădăuți. Într-un an am pierdut un oraș. S-a acumulat oboseală. La oboseală vrei să știi pe cine te sprijini, cine te ajută. Vrei să vezi că ești ajutat și, mai ales, că ești înțeles. Evident că la protestele de aseară au fost, dacă te uiți la imagini, persoane care veniseră cu tot felul de motivații (cum se întâmplă întotdeauna) iar aici autoritățile trebuie să ia măsuri. Clare. Dar adevărul este că s-a acumulat oboseală. Este un moment critic”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

În opinia sa, nu trebuie făcut nimic spectaculos.

„Este de continuat treaba, chiar accelerate lucrurile, fără blocaje, fără termene lungi până la livrarea rezultatelor și fără discuții interminabile. Răspunsul meu la protestele de ieri seară: și mai multă seriozitate! Asumare și seriozitate! Oamenii văd – chiar dacă nu îți spun întotdeauna – când tragi cot la cot cu ei, ba chiar mai mult decât ei. Când ești ca ei, când ești unul dintre ei, cu temerile și speranțele lor. Nimic spectaculos nu trebuie făcut!”, afirmă Alexandru.

Președintele PNL București susține că „este un risc enorm dacă renunțăm la măsurile de protecție” și că nimeni nu trebuie să renunțe la astfel de măsuri.

Jandarmeria Română a asigurat măsurile de ordine şi siguranţă a participanţilor la protestele care au avut loc luni în 70 de localităţi, fiind aplicate organizatorilor şi participanţilor 650 de amenzi, în valoare totală de peste 400.000 de lei, pentru mai multe încălcări ale legislaţiei în vigoare.

În 38 dintre cele 70 de localităţi în care au avut loc manifestaţii publice s-a depăşit numărul maxim de participanţi prevăzut de lege, respectiv 100 de persoane.

Sursa foto: G4 Media

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Ce treaba are inchiderea magazinelor si sechestrarea in casa cu masurile de protectie?

  2. Da, mare risc. Riscati sa recunoasteti ca ati luat niste masuri de-a-nboulea.
    Niciodata pro stii nu vor face asa ceva.

  3. Dar ce-ar fi să vedem ce pericol o apărea fără „PNL” la guvernare….? HAI SĂ VEDE!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.