G4Media.ro

Președintele PNL Brăila: Am votat contra începerii negocierilor cu PSD pentru formarea…

Președintele PNL Brăila: Am votat contra începerii negocierilor cu PSD pentru formarea unui nou guvern / „Poziția mea a fost mereu una anti-PSD”

Preşedintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, a făcut public faptul că, în şedinţa Biroul Politic Naţional al PNL, a votat împotriva începerii negocierilor cu PSD pentru formarea unui nou guvern, precizând că poziţia sa a fost mereu una anti-PSD.

„În cadrul acestei şedinţe au fost voturi «pentru», dar au fost şi voturi «contra». Eu am votat «contra». Poziţia mea a fost mereu una anti-PSD, fiind bazată pe ceea ce a însemnat guvernarea PSD la nivelul ţării, dar şi în judeţul Brăila. Dat fiind că am primit mai multe întrebări pe această temă, fac precizarea la modul public: poziţia mea nu s-a schimbat. Nu cred că varianta apropierii de PSD este soluţia cea mai potrivită. Deocamdată, tot ce s-a votat aseară este începerea negocierilor cu PSD. Vom vedea cum vor decurge acestea şi care vor fi hotărârile ce se vor lua mai departe în cadrul forurilor de conducere ale PNL”, a transmis Alexandru Popa într-un comunicat de presă.

În luna septembrie, deputatul Alexandru Popa declara că, dacă se va ajunge la o alianţă PNL-PSD, îşi va depune mandatul de preşedinte al organizaţiei PNL Brăila, pentru că obiectivul său este „scoaterea PSD din guvernarea locală”.

Alexandru Popa are 31 de ani, este de profesie inginer agronom, se află la primul mandat de parlamentar şi a fost ales preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Brăila pe 9 iulie 2021.

Citește și: 

Primar PNL, acuzat că a vrut să angajeze o tânără pentru favoruri sexuale: „Mă pun și mă f*t cu tine. Să știi că sunt un om care n-am plâns după p***ă”/ Mai mulți primari din Brăila, acuzați de violențe și abuzuri

Sursa foto: Facebook / PNL Brăila

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Si Citu a fost mereu anti psd, pana cand brusc nu a mai fost 🙁

 2. asa si? 70% din PNL au votat ca vor cu PeeeSeeeDeeee !!!!
  nici macar o lupta stransa

 3. E comandat acest asa zis comunicat?

 4. Ce față de leberal !Radu Câmpeanu la pubertate

  • Zda maa-tiii de pRostac/postalacheu, Radu Campeanu a fost ultimul liberal. Astia-s o cloaca de fesenisti

 5. O fi fost la mare recent, liberalul ăsta autentic????
  😝😝😝😝😝