G4Media.ro

Președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, se retrage din grupul parlamentar al…

Sursa foto: Facebook / Adrian Miuțescu

Președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, se retrage din grupul parlamentar al PNL: Noua conducere a PNL a impus partidului o agendă departe de problemele reale ale românilor. PNL nu are nicio strategie

Președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, a anunțat într-o postare pe Facebook că se retrage din grupul parlamentar al PNL, considerând că noua conducere liberală „a impus partidului o agendă departe de problemele reale ale românilor.

„Sunt de 31 de ani membru al Partidului Național Liberal, un partid care a pus bazele României moderne și care a contribuit decisiv la industrializarea țării, prin doctrina «Prin noi înșine». Datorită voturilor argeșenilor, reprezint în Camera Deputaților un județ puternic industrializat, care este, în același timp, leagănul Brătienilor. Am crezut și cred în continuare în politicile de dreapta, în liberalism, ca singura șansă pentru dezvoltarea județului și a țării. Am avut convingerea că Partidul Naţional Liberal înseamnă garanţia unei bune guvernări, care poate să asigure dezvoltarea sustenabilă a ţării”, a scris Miuțescu pe Facebook.

Liderul PNL Argeș mai susține că ce face acum „echipa câștigătoare” este „de neimaginat”, iar Partidul Național Liberal nu are în prezent „nicio strategie”, fiind „rupt complet de interesele electoratului”.

„Din păcate, de două luni de zile asistăm la o criză politică provocată într-o perioadă când era nevoie de decizii ferme, de o guvernare stabilă și performantă. Noua conducere a partidului a impus Partidului Naţional Liberal o agendă departe de problemele reale ale românilor, care se confruntă cu valul 4 al pandemiei, cu creșteri galopante la prețurile carburanților și ale energiei. În cele trei decenii de activitate politică, nu am traversat nicio perioadă mai neagră ca cea din prezent, în care conducerea Partidului Național Liberal pare ruptă complet de interesele electoratului. Ce face acum așa zisa echipă câștigătoare era de neimaginat în urmă cu doar câteva luni, iar negocierile pentru stablirea unui nou guvern au arătat că, în momentul de față, PNL nu are nicio strategie.

Nu pot să fiu părtaș la așa ceva, mai ales că activitatea mea în Parlament este legată de cetățenii care m-au votat, nu de o conducere a PNL efemeră și lipsită de orice contact cu realitatea. De aceea, de azi mă retrag din grupul parlamentar PNL și voi activa ca deputat neafiliat. Sper ca gestul meu să fie înțeles corect și să reprezinte un semnal de alarmă pentru actuala conducere a partidului, dar și pentru colegii din teritoriu, de la aleși locali la simpli membri de partid. Nu mă dezic de liberalism, ci doar de conducerea efemeră a acestui partid, care a reușit în două luni de zile să prăbușească încrederea românilor în Partidul Național Liberal”, mai afirmă Adrian Miuțescu.

„Voi apăra în continuare interesele argeșenilor în Parlamentul României și mă voi bate pentru proiectele Argeșului, care au fost prioritizate și demarate în forță în timpul Guvernului Orban. Nu părăsesc partidul din care fac parte din ianuarie 1990 și sper ca, în ceasul al XII-lea, rațiunea să învingă și noua conducere a Partidului Național Liberal să se îndrepte din nou, spre nevoile și problemele reale ale românilor”, a încheiat președintele PNL Argeș.

Astfel, Miuțescu este al 17-lea parlamentar liberal care părăsește grupul PNL, în urma retragerii fostului lider al partidului, Ludovic Orban.

Sursa foto: Facebook / Adrian Miuțescu

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

18 comentarii

 1. Multumim ca afirmati ce orice cetatean normal la cap a observat de mult.
  Dar nu inteleg de ce apar astfel de oameni doar dupa ce raul se produce?

  • Ai auzit ceva de el înainte, nimic

  • Un posibil răspuns: politicianul e in general oportunist.

   Și acum oportunitățile in PNL sunt la limita de avarie, dar in noua formațiune ele sunt in creștere.
   Și primii veniți au și prima șansa. Ne putem aștepta la o accelerare a migrării in curând, pana când “noul PNL” îl va depăși pe “vechiul PNL”

  • Ca si picatura chinezeasca: zilnic mai apare cate un viteaz liberal . . .

  • De ce atat de tarziu?
   Pentru ca pana atunci, politicienii joaca la 2 capete, ca sa-si asigure lor înșiși spatele, si nu pt a asigura binele poporului de la care cer votul.
   Când observă că nici unul dintre cele 2 capete la care au jucat, nu le asigura spatele, sau nu le asigura avantajele urmarite, fac ceea ce trebuiau sa faca de la inceput, adica sa se intoarca spre poporul caruia i-a cerut votul.

 2. Cum nu au strategie ? Programul PCR=PSD-PNL este „Puneți mana și furați ! ” 😂😂😂

  • Bravo PNL-isti. V-a rupt Iohannis, premierul Grivco, partidul in doua si dus jos de tot in sondaje. El e la al doilea mandat, bine merci, mereu in vacante si voi decontati. Multumita lui o sa ajungeti ca PNTCD. Felicitari. Tineti-o tot asa. Sau treceti la PSD, Iohannis aproba.

 3. I-AUZI, PROBLEMELE romanilor… NU MAI DOARME NOAPTEA DE GRIJA LOR..

 4. Câți mai sunt in grupul PNL? De ce mai vrea catulica prim ministru? Cred ca rămâne singur in curand!

  • Aveți dreptate d-le Vasile! Ca vechi membru al PNL, retras de 1 an pentru că nu m-am mai regăsit în NEW-PNL = OLD-PDL îngălbenit… Am spus deja de la „Marea unificare a dreptei”, la inițiativa lui Iohannis, susținut de Crin Antonescu pentru ca soția lui să fie prima la Europarlamentare, că NEW-PNL va ajunge ca PDL la vremea respectivă, la 7-8%!!! Florin Cîțu e doar marioneta vechilor pdl-isti: Boc, Flutur, Falcă, Turcan, Gorghiu, Bușoi, Sigartău, etc… Mai vedeți vreun vechi liberal??? Iar Iohannis = Băsescu la pătrat.

 5. usr cred ca nu realizeaza dar nu mai are cu cine ‘negocia’. pnl va deveni pnl x 2, cu care parte sa te mai intilnesti? normal ar fi alegeri anticipate si alegerea unui nou presedinte din moment ce el e cauza cam tuturor evenimentelor din ultimii ani.daca nu se grabesc, AUR poate ajunge la 40-60% si cred ca meritam cu totii ptr ca vor fi reprezentativi. aviz infiltratorilor.

 6. O nulitate absolută, nu a făcut nimic notabil de când ocupa funcții publice. Acum s a trezit conștiința in el și părăsește că un șobolan corabia. Sigur are o oferta de la PSD, doar se au că frații in Arges.

 7. Felicitări!
  Iohannis (🤮🤮🤮) nu cred că sare in sus de fericire pe terenul de golf cand aude astfel de stiri!

 8. Acest individ, miutescu, in localitatea di undi esti iel, a facut un blat mizerabil cu PSD ul, fortand nominalizarea unui fost vice primar PSD pe listele PNL si nu si-a dorit alianta cu USR (plus). Acelasi individ este numit pusculita lui Orban…..De facut in 31 de ani – nu a facut nimc….pardon l-a facut pe copil notar

 9. Pnl are strategia pe care au stabili-o el și gașca lui Orban. Adică nu au nici-o strategie. Cu limbaj de lemn specific comuniștilor ,cică vrea apropierea de oameni. Cum? Cu vorba și ochii la furat?

 10. La ce a contribuit ba pnl ul tău, la industrializarea tarii???????? 😀😀😀😀😀. Ba capusa, voi politicienii nu vedeți nimic din ce se ntampka n jurul vostru, o sa fiți foarte surprinși când o ieși plavanu n strada și v o lua gatu cu cisoru😀😀😀

 11. Aveți dreptate d-le Vasile! Ca vechi membru al PNL, retras de 1 an pentru că nu m-am mai regăsit în NEW-PNL = OLD-PDL îngălbenit… Am spus deja de la „Marea unificare a dreptei”, la inițiativa lui Iohannis, susținut de Crin Antonescu pentru ca soția lui să fie prima la Europarlamentare, că NEW-PNL va ajunge ca PDL la vremea respectivă, la 7-8%!!! Florin Cîțu e doar marioneta vechilor pdl-isti: Boc, Flutur, Falcă, Turcan, Gorghiu, Bușoi, Sigartău, etc… Mai vedeți vreun vechi liberal??? Iar Iohannis = Băsescu la pătrat.

 12. Acest individ a trăit doar din trădări șpagă s-o trafic de influenta asa ca PNL se curata de oportuniștii lui Orban cel atins de Alzheimer