G4Media.ro

Președintele organizației ALDE din Alba, despre colegii de guvernare din PSD: Să…

Președintele organizației ALDE din Alba, despre colegii de guvernare din PSD: Să ne ferească Dumnezeu să ajungă ăștia la putere în județ, că ne-am dat dracu

Disciplina în cadrul coaliției de guvernare a dispărut și este liber la declarații, la Alba. Președintele organizației județene Alba a ALDE i-a atacat dur pe liderii județeni ai PSD, despre care a spus că dacă vor ajunge vreodată la putere în Alba ”ne-am dat dracu`”.

Într-o conferință de presă organizată vineri, Ioan Lazăr (foto stânga) a spus că PSD își aduce aminte de ALDE Alba doar în momentul în care are nevoie de voturi și a spus că această situație este valabilă și la nivel național. Țintele sale: președintele organizației PSD, Ioan Dîrzu (foto dreapta), directorul de cancelarie al prefectului Dănuț Hălălai, Cornel Murg, și șefa Inspectoratului Școlar Județean, Marcela Dărămuș.

”Consideră că cei din ALDE sunt colegi la guvernare doar când au nevoie de voturi. Aici e valabil și în parlament, nu numai în Alba, probabil de acolo vine curentul.

Iar vorbesc de Alba, nu știu ce să zic, au o problemă, cred că o fi vreo boală. Ei cred că totul li se cuvine numai lor, că fără ei județul asta se duce naibii, totul li se datorează numai lor, totul trebuie să treacă numai prin ei: șefi de instituții, șefi de deconcentrate, trebuie să meargă la ei să pupe mâna la șeful cel mare, să plece capul, să vadă, să știe și ei cine este Lider Maximo.

Eu vă spun așa… din nou subliniez, în Alba… nu știu, că nu cunosc activitatea celor din țară și de la București: să ne ferească Dumnezeu să ajungem vreodată ca PSD-ul Alba, cu liderii actuali, nu vorbesc de cei mici din PSD, vorbesc de conducerea PSD-ului, hai să dau și nume, vorbesc de Dîrzu, vorbesc de Murg, mai au ei la învățământ pe doamna Dărămuș. Să ne ferească Dumnezeu să ajungă ăștia la putere în județul Alba, că ne-am dat dracu”, a spus Ioan Lazăr.

Relațiile dintre cele două organizații erau tensionate de multă vreme din cauza neînțelegerilor pentru anumite funcții din județ. Ioan Lazăr a mai reproșat și în trecut liderilor PSD lipsa de colaborare, însă niciodată atât de deschis.

”Din punctul meu de vedere, sunt nesinceri, să nu zic altfel, obişnuiţi să nu respecte nici un fel de promisiune şi înţelegere. Nu am realizat absolut nimic constructiv împreună până acum” a mai spus Lazăr, în urmă cu câteva săptămâni, când a fost întrebat despre relațiile din coaliție.

Sursa Foto: G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. alde ? cel putin la fel de sinistrii ca pesede.
    tericeanu mai sinistru si mai nociv ca dragnea.

  2. sinistrul tericeanu, casapitorul justitiei alaturi de tovarasul sau de drum, dragnetii „face poze” deghizat in democrat.

  3. Poate se rupe coaliţia ticăloşilor, PSD/ALDE.

    • Eh, șobolanii părăsesc hardughia care se scufundă, nimic mai mult.

      AMR 23 de zile până la alegeri. UE pentru România, *ue pentru PSDALDE.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.