G4Media.ro

Președintele Joe Biden a ajuns în Belgia. ”Aştept cu nerăbdare să lucrăm…

sursa foto: Facebook/ President Joe Biden

Președintele Joe Biden a ajuns în Belgia. ”Aştept cu nerăbdare să lucrăm cu toţi aliaţii şi partenerii noştri, în timp ce continuăm să răspundem la războiul ales de Putin în Ucraina”

Preşedintele american, Joe Biden, care a ajuns în Europa pentru a participa la summit-uri legate de criza din Ucraina, a afirmat că ”aşteaptă cu nerăbdare” să continue discuţiile cu partenerii şi aliaţii, în timp ce se iau în continuare măsuri pentru a contracara ”războiul lui Putin din Ucraina”, informează News.ro.

”Vă mulţumesc, domnule prim-ministru Alexander De Croo pentru primirea călduroasă de la Bruxelles. Aştept cu nerăbdare să lucrăm împreună – cu toţi aliaţii şi partenerii noştri – în această săptămână, în timp ce continuăm să răspundem la războiul ales de Putin în Ucraina”, a scris, Biden pe Twitter.

Preşedintele american Joe Biden a sosit, miercuri seară, la Bruxelles, unde va participa la trei summit-uri – NATO, G-7 şi reuniunea şefilor de stat şi de guvern ai ţărilor din Uniunea Europeană, toate având ca subiect invadarea Ucrainei de către Rusia.

Air Force One a aterizat pe aeroportul Zaventem la ora locală 21:05.

Biden a fost primit de premierul belgian Alexander De Croo.

sursa foto: Facebook / President Joe Biden

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...