G4Media.ro

Președintele Israelului participă joi la ceremonia de comemorare a soldaților morți în…

Sursa Foto: Facebook

Președintele Israelului participă joi la ceremonia de comemorare a soldaților morți în 2010 în accidentul aviatic din Munții Bucegi

Preşedintele Israelului, Reuven Rivlin, participă, joi, la monumentul româno-israelian din Munţii Bucegi, la ceremonia militară şi religioasă de comemorare a celor şapte militari – şase israelieni şi un român -, care au murit în tragedia aviatică din 2010.

Potrivit Ministerului Apărării Naţionale, la ceremonia din comuna braşoveană Şimon vor participa oficialităţi române şi israeliene, camarazi şi membri de familie ai militarilor căzuţi în misiune.

La evenimentul de comemorare va lua parte şi şeful Forţelor Aeriene Israeliene.

„Joi, preşedintele Rivlin, şeful Forţelor Aeriene Israeliene şi şeful Forţelor Aeriene Române vor participa la ceremonia de comemorare a soldaţilor care şi-au pierdut viaţa în accidentul de elicopter din 2010, în Munţii Bucegi. Oficialilor li se vor alătura 100 de membri ai familiilor celor 7 eroi”, a precizat recent, într-o postare pe Facebook, ambasadorul Israelului în România, David Saranga.

Preşedintele Israelului, Reuven Rivlin, efectuează în această săptămână o vizită de stat în România, la invitaţia omologului său, Klaus Iohannis.

sursa foto: Facebook

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter