G4Media.ro

Președintele Iohannis organizează o întreagă ceremonie pentru promulgarea controversatelor legi ale educației

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Președintele Iohannis organizează o întreagă ceremonie pentru promulgarea controversatelor legi ale educației

Marți, la Palatul Cotroceni va fi organizată o ceremonie de semnare a decretelor de promulgare a legilor educației de către Klaus Iohannis, ocazie cu care președintele Klaus Iohannis va susține o alocuțiune, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

Legile educației au fost adoptate de coaliția de guvernare PSD-PNL ca urmare a lansării proiectului ”România educată” de către președintele Iohannis.

Mai multe organizații din educației, sindicate, precum și de experți precum Lazăr Vlăsceanu sau Mircea Miclea, au criticat constant legile.

Principalele obiecții la adresa legilor educației vizează lipsa unor reforme care să aibă în centrul elevii, păstrarea privilegiilor pentru rectori ori lipsa de stimulare a performanței profesorilor.

Legile educației au fost atacate la CCR de USR și Forța Dreptei, dar Curtea a respins sesizările.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Alt dobi_tok!

  2. Boicotul ar fi una din solutii. Sa nu permita parintii participarea copiilor la ceremonie, presa sa nu se prezinte, noi sa aruncam cu oua stricate pe paltonul fikusului Klauns…

  3. Tot eroare de citare a ramas plagiatul in final -in viziunea Fiintei Nelocuite si a supusilor ? Tot expresie a intereselor catorva ? O forma fara urma de continut are nevoie de promovare sa afle ultimul cetatean ca s-a avortat chestia numita reforma …….