G4Media.ro

Președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării: Sloganul ”O Românie fără hoție” nu…

Președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării: Sloganul ”O Românie fără hoție” nu e nicio incitare la ură, xenofobie sau discriminare

Președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), Asztalos Csaba, a scris joi pe Facebook că sloganul Alianței USR PLUS, ”O Românie fără hoție”, nu este incitare la ură, xenofobie sau discriminare.

Șeful CNCD și-a însoțit postarea pe Facebook cu trei emoticoane care reprezintă râsul în lacrimi și a precizat că nu vede de ce cineva care nu se simte cu musca pe căciulă ar fi deranjat de acest slogan.

🤣🤣🤣Dacă nu te simți cu musca pe căciulă, nu văd de ce ar deranja acest slogan? Nu e nicio incitare la ură, xenofobie sau discriminare”, a scris Asztalos Csaba pe Facebook.

Reacția președintelui CNCD vine după ce miercuri PSD a contestat la Biroul Electoral Județean Dâmbovița și a cerut interzicerea sloganului electoral al Alianței USR PLUS, ”O Românie fără hoție”.

Joi, Biroul Electoral a admis contestația PSD.

Foto: Președintele CNCD, Asztalos Csaba / Sursa: Facebook

Citește integral: Biroul Electoral Dâmbovița a admis sesizarea PSD care a cerut interzicerea promovării sloganului „O Românie fără hoție” al Alianței USR PLUS

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Pai tribunalu ce le a dat dreptate de cauza e politizat de căpușe pesediste cum sunt mai toate in tara , in special București . Ce aiurea de tara .

 2. Ba e discriminare pentru ca ar elimina din prima o parte substantiala din popor de la dreptul de a fi ales.
  Reclamatia a venit de la reprezentantii acestei categorii.
  Vorba lui Severin: daca coruptia e asa de extinsa, trebuie considerata normala. Orice actiune imptriva coruptiei si hotiei inseamna discriminare. Ala din Dambovita a avut curajul s-o spuna. Bravo lui! E bun de sef la psd.
  Ciocolax, nu te vad bine, cu figurile alea, ca vrei sa apara psd ca cum ar fi curat. Oamenii au dreptul sa se stie ca nu le sunt intinate adevaratele idealuri!

 3. Din perspectiva celor incomodaţi de sloganul „Noaptea ca hoţii”, şi editurile trebuie să cenzureze, în pamflete argheziene sau satire eminesciene, expresii ca „păduchii cocoţaţi în capul Ţării“.

 4. Ar putea să înlocuiască sloganul cu ‘O Românie fara PSD’.

 5. Atat de jos , ca sa nu zic josnic a ajuns PSD??? Atat de lipsiti de discernamant sa fie cei din PSD Dambovita sa emita astfel de „gandire”?? PSD o sa dispara prin implozie cu astfel de „calificati”.

 6. Pai cine.i vinovat ca psd e plin de infractori securisti aparatnici ,grandomani fosti rupti in c.r de foame care au folosit si incurajat anumite etnii conlocuitoare la ilegalitati ,acum sant toti intr.o oala si legea sa fie aplicata.

 7. Nu pentru discriminare a fost denuntata si pentru pentru atentat la traditia nationala.

 8. SA INCEAPA DERATIZAREA ,DEAJUNS, A SOSIT CEASUL CAND VINOVATII TREBUIE SA PLATEASCA , SA.SI ASUME RESPONSABILITATEA .

 9. Da O Românie fără bulangerie cum o fi?