G4Media.ro

Președintele Consiliului Județean Cluj, liberalul Alin Tișe, spune că refuză „combinația” înlocuirii…

Președintele Consiliului Județean Cluj, liberalul Alin Tișe, spune că refuză „combinația” înlocuirii lui Orban cu Cîțu

Președintele Consiliului Județean, liberalul Alin Tișe, nu ascunde că este supărat pe liderii PNL Cluj, Emil Boc și Daniel Buda, el refuzând să participe la întrunirile conducerii organizației de partid. Tișe a lipsit și de la Conferința alegerilor județene, la care a au fost invitați și au participat cei mai importanți lideri liberali din țară. Pentru Actual de Cluj, Tișe a subliniat că nu dorește să participe la „combinația nimănui”, referindu-se la decizia asumată public de Emil Boc și Daniel Buda de a susține candidatura la șefia PNL a actualului premier, Florin Cîțu, în detrimentul candidaturii lui Ludovic Orban.

Tișe afirmă că cei care vor să-i ia scaunul lui Ludovic Orban nu sunt interesați decât să-și asigure ei poziții și spune că acest lucru nu înseamnă nicidecum reformarea partidului.

„În urmă cu câteva luni, când eu îl criticam pe Ludovic Orban, toți vitejii actuali, exponenți, nu-i așa, ai reformei în PNL, stăteau și îl pupau în diferite zone. Acum, brusc au devenit toți exponenții reformei în PNL și speră ca își vor păstra pozițiile dacă va câștiga Cîțu. Vor să îl înlocuiască pe Orban cu Cîțu, ca să își rezolve ei problemele și sa-și păstreze pozițiile! Eu nu așa vad reformarea PNL!”, a comentat Tișe pentru Actual de Cluj (foto jos)

Tișe le-ar putea strica aranjamentele liderilor clujeni, în privința asigurării sprijinului promis pentru echipa lui Cîțu

Clujul ar urma să trimită la Congresul de la București cel puțin 175 de delegați, dintre care 12 de drept și alți 163 aleși. Potrivit statutului PNL, nu există niște criterii clare de selecție a delegaților, condițiile urmând să fie stabilite de conducerile filialelor județene, astfel că la Cluj va conta decizia liderilor Daniel Buda și Emil Boc, care în mod public s-au angajat să trimită oameni care să fie dispuși să voteze în favoarea lui Florin Cîțu.

De altfel, contactat de Actual de Cluj Daniel Buda a afirmat că dintre delegații clujeni care vor merge la Congres, 99% vor vota în favoarea lui Florin Cîțu.

Numai că în calitatea sa de lider în Biroul Județean al PNL Cluj, Alin Tișe le poate da planurile peste cap lui Daniel Buda și Emil Boc, având în vedere că și el are dreptul să solicite ca printre delegații aleși  pentru Congres să se regăsească acei primari și consilieri care nu vor să-l voteze pe Cîțu. Iar președintele Consiliului Județean Alin Tișe, sepre deosebire de Emil Boc și Daniel Buda, are o trecere mult mai mare în rândul primarilor clujeni, având în vedere că pe o parte dintre aceștia chiar el i-a cooptat în partid.

Citește integral în Actual de Cluj

Sursa Foto: 1- Captura; 2 -Alin Tise/Inquam Photos (Dan Porcutan)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. „Eu nu așa vad reformarea PNL!”, a comentat Tișe pentru Actual de Cluj.

    Dar cum vezi matale reformarea PNL, moșulică?, că noi n-o vedem decât ȋn gard.

  2. Cred ca Clujenii ce stau in coloane de masini ca sa intre in oras au o alta parere. Despre Tise zic. O sosele, zero investitii, zero realizari. Pentru judet.

  3. Sa vezi ce realizari vor fi in CJ cu prefect UDMR.

  4. Daca da aurul de la Rosia Montana e.v rāilor ajunge si il locul lui Joha

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.