G4Media.ro

Preşedintele CJ Harghita anunţă că a făcut sesizare la poliție pentru execuţia…

Sursa foto: Facebook / Borboly Csaba

Preşedintele CJ Harghita anunţă că a făcut sesizare la poliție pentru execuţia defectuoasă a unor drumuri: ”Nu stăm să aşteptăm!” / Graficul de lucrări e depășit, lipsesc indicatoarele și unde s-a reabilitat, drumul deja se degradează

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Harghita, Borboly Csaba, a anunţat, joi, că a făcut reclamație la poliție o firmă care a lucrat la reabilitarea unor tronsoane de drumuri judeţene, informează Agenția de presă Rador. El acuză faptul că execuţia este defectuoasă şi că a fost încălcată legislaţia.

Într-o postare pe Facebook, Borboly susţine că sunt prea multe nereguli care nu pot fi trecute cu vederea când e vorba despre siguranţa cetăţenilor, precizând că este vorba de starea tehnică necorespunzătoare a drumurilor, lipsa unor indicatoare sau încălcări ale legii care afectează circulaţia în bune condiţii.

Sursa foto: Facebook / Borboly Csaba

”Atunci când un executant nu îşi îndeplineşte obligaţiile contractuale noi nu stăm să aşteptăm! Am depus sesizare la IPJ Harghita pentru execuţia defectuoasă şi nerespectarea legislaţiei de către executant, pe tronsonul #DJ131-DJ133-DJ137A – Lot 3.

Întârzieri de peste 60% faţă de graficul asumat de execuţie, stare tehnică necorespunzătoare a drumurilor, acestea fiind într-o stare avansată de degradare, lipsa indicatoarelor de semnalizare, o serie de încălcări ale legii care afectează circulaţia în bune condiţii pe acest sector de drum’” se arată în postarea preşedintelui CJ Harghita.

Tronsonul de drum respectiv leagă judeţele Harghita, Covasna şi Braşov.

Președintele CJ Harghita a făcut apel la şoferi să circule cu prudenţă, având în vedere toate aceste deficiența.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...