G4Media.ro

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro: Graba în ceea ce priveşte vaccinarea este nejustificată

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro: Graba în ceea ce priveşte vaccinarea este nejustificată

Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro, care refuză să fie vaccinat pentru coronavirus, a afirmat că graba lumii în ceea ce priveşte vaccinarea este nejustificată, deoarece în opinia sa pandemia este aproape de sfârşit.

„Pandemia este pe final, numerele arată asta,avem acum creşteri mici. Însă graba în ceea ce priveşte vaccinarea este nejustificată pentru că vă jucaţi cu vieţile oamenilor”, a spus Bolsonaro, conform Reuters.

Jair Bolsonaro a fost criticat pentru că a minimizat Covid-19, spunând că este vorba de “o mică gripă”, deşi Brazilia se numără printre ţările afectate cel mai mult de virus.

Noile cazuri de coronavirus nu indică faptul că pandemia ar fi spre sfârşit. În ultimele zile, mai multe ţări, inclusiv Brazilia, au raportat numere record de noi cazuri.

Sâmbătă, Brazilia a raportat 50.177 de noi cazuri de infectare, totalul ajungând astfel la 7.213.155 de cazuri. Au murit până acum din cauza coronavirusului 186.356 de brazileni, realtează news.ro.

Sursa Foto: Facebook/Jair Bolsonaro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Trebuie vândute de urgență vaccinurile până nu se deșteaptă populimea.

  • Bine ca te-ai desteptat tu , populimea p..ii. Esti sofer de taxi probabil dar sigur esti expert în vaccinuri. S-a umplut lumea de idioti destepti ca tine

  • @Topor,
   Ăștia de semi-retarzi ca tine au nevoi. Faraoane-magraoane, când vor veni vaccinurile, tu să le faci pe toate, de la toți furnizorii și pentru toate tulpinile, da? Cu toată „famiglia” ta. Și pe ei să-i vaccinezi. MUSAI!

 2. Situatia din Brazilia e fix ce se se intampla atunci cand candidatul unui partid ca AUR castiga alegerile prezidentiale.

  Asta e si mai nebun decat idolul sau Trump pe care il imita cu fiecare ocazie – dar mai adauga inca o doza de nebunie picanta peste ce ar fi zis Trump( care inca zice de bine de vaccinuri pentru ca aia era cartea pe care a mizat la alegeri unde el inca crede ca mai are sanse)

 3. Poate e vreun concurs planetar, cine e cea mai mare javră în materie de Covid. Avem concurenți grămadă, Trump, Bolsonaro, Boris, Teodosie etc. E vreun premiu dacă intri în iad pe la intrarea furnizorilor?

 4. Alt mare specialist …

 5. Nu stie ce vorbeste! nu e avizat asupra faptului ca Guvidul e mortal!

 6. Dacă presa nu ar fi rostogolit „știri” cu părerile crețe ale tuturor marilor specialiști, poate cifrele arătau altfel