G4Media.ro

Președintele Albaniei acuză servicii secrete din țară și din străinătate de interceptarea…

Președintele Albaniei acuză servicii secrete din țară și din străinătate de interceptarea convorbirilor sale telefonice

Președintele Albaniei, Ilir Meta, a declarat că a fost victima unor interceptări realizate de servicii secrete din țară și din străinătate, relatează To Vima, citată de Rador.

Dezvăluirile au fost făcute de președintele albanez în cadrul unei emisiuni de televiziune, în timp ce se discuta despre amânarea alegerilor locale pentru data de 13 octombrie, deși inițial fuseseră programate pentru data de 30 iunie.

Meta a declarat că i-a spus fostului președinte al Parlamentului albanez, Gramoz Ruçi ”doar lucrurile esențiale întrucât convorbirile mele erau interceptate”. El a adăugat că, deși știa acest lucru, nu a întreprins nicio acțiune în acest sens întrucât nu avea nimic de ascuns.

”Erau interceptate de toți”

„Eram în avion când l-am sunat pe Ruçi să anuleze alegerile locale din 30 iunie. Nu am avut timp pentru o întâlnire de coordonare cu partidele și m-am gândit să vorbesc doar cu Ruçi”.

„Desigur, nu i-am spus totul întrucât convorbirile mele telefonice erau interceptate de toată lumea, de servicii secrete interne și externe. Dar nu am avut nicio problemă cu asta. Sunt mândru că nu am nimic de ascuns”, a declarat Meta pentru postul Syri TV.

Sursa: To Vima/ Rador/ Traducerea: Carolina Ciulu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Mai grav e ca interceptează la ei și poștalioanele și diligentele și chiar semnalele cu fum prin care publica Monitorul lor Oficial.

 2. Nu e intotdeauna rău.
  Contractul cu P.f.iz. a răsuflat din Albania.
  Lectură interesantă…foarte interesantă…

 3. Dintre toate imaginile cu care G4M putea să-și ilustreze articolul despre Albania, a fost aleasă fix una cu simbolurile Kosovo în prim plan, de parcă articolul ar fi despre Kosovo. Profesionalism!

 4. La noi daca ai fost ținta 1 an, pe urmă devii abonatul lor, in baza mandatului de siguranță națională, te poate intercepta/fila cat vor mușchii lor.Chiar daca persoana respectiva este fara pată, instituțiilor le este mai ușor să prelungească MSN-ul , și așa arată și faptul că „lucrează”, au activitate.
  Cunosc o persoana apropiata care este filată de 7 ani, in interiorul țării dar și în afara țării ( chiar în Grecia anul asta).
  Persoana este fost militar, ieșit la pensie nu are treabă cu încălcarea legii.
  Chiar a făcut adrese prin care arată că este hărțuit, dar răspunsul a fost că instituțiile statului nu încalcă prevederile legale în vigoare.
  Filajul continua , bănuiește că ar fi fost și interceptat!
  Banii poporului se cheltuiesc pe spionarea propriilor cetățeni.

 5. La noi mandate de supraveghere tehnica și filaj mai mult decât SUA.😀

 6. G4media, numai cenzura postările , publica toate mesajele!!!!