G4Media.ro

Presa oficială: Banca Centrală Rusă suspendă transferurile bancare în străinătate pentru nerezidenți…

Sursa Foto: russiabusinesstoday.com

Presa oficială: Banca Centrală Rusă suspendă transferurile bancare în străinătate pentru nerezidenți pentru a menține stabilitatea financiară

Banca Centrală a Rusiei a suspendat transferurile din conturile nerezidenților din străinătate în încercarea de a evita retragerea de fonduri din cauza sancțiunilor impuse țării, a informat miercuri agenția de presă de stat TASS, citată de CNN.

„Pentru a preveni exportul de numerar de pe piața financiară rusă și pentru a menține stabilitatea financiară, Banca Rusiei a suspendat temporar transferurile către conturi bancare străine din conturi deținute de entități corporative nerezidente și persoane fizice din mai multe țări”, Banca Centrală Rusă a declarat, potrivit TASS.

„Transferurile efectuate de nerezidenți fără cont bancar sunt limitate la 5.000 de dolari sau echivalent pe lună”, a adăugat banca, potrivit agenției de presă.

Restricțiile nu se aplică cetățenilor ruși sau cetățenilor străini din țările care fac parte din Comunitatea Statelor Independente (CSI). Mișcarea vine în timp ce moneda rusă, rubla, își continuă spirala descendentă.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Mișcare șireată, le-a mai câștigat o ora de viață!

  2. Gata, aia era, ca în Rusia sunt milioane de expati care au milioane de dolari în conturi :))))

  3. Cata reclama la Bitcoin in ultimele saptamani. Si toata vine din partea statelor. Canada, Rusia :))))