G4Media.ro

Preot: Fetele frumoase atrag băieţi şi, pe urmă, băieţii intră în puşcărie…

Sursa foto: Doxologia

Preot: Fetele frumoase atrag băieţi şi, pe urmă, băieţii intră în puşcărie că au tras de fete / Vor face puşcărie, dar fetele nu sunt chiar nevinovate / Dacă el face şase ani de puşcărie, să facă şi ele trei, patru luni

Preotul Nicolae Tănase de la Valea Plopului, președintele Asociației Pro Vita a declarat, la Constanţa, că fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare, afirmând că “fetele frumoase atrag băieţi şi, pe urmă, băieţii intră în puşcărie că au tras de fete”. El a arătat că acei băieţi vor intra la închisoare, dar ”fetele nu sunt chiar nevinovate” şi ar trebui să facă şi ele trei, patru luni de puşcărie, transmite News.ro.

Preotul Nicolae Tănase a susţinut, la Constanţa, conferinţa “Postul: Ascultare, dietă sau terapie?”. În discursul său, preotul de la Valea Plopului s-a referit la fetele care sunt agresate sexual.

“Fetele frumoase atrag băieţi şi, pe urmă, băieţii intră în puşcărie că au tras de fete. Vor fi condamnaţi şi vor face puşcărie, dar fetele nu sunt chiar nevinovate. Trebuie luate şi ele la judecată. Dacă el face şase ani de puşcărie, să facă şi ea trei, patru luni. De ce? Păi, ăsta nu s-a agăţat aşa, oricum, de ea, s-a agăţat pentru că i-a sărit în ochi într-un chip special. De aceea, creştinele noastre cândva aveau comportamentul lor, erau foarte atractive, aveau un anumit comportament în mers, în gândire, în privire”, a afirmat preotul Nicolae Tănase.

Preotul a înființat, în 1994, asociația Pro Vita. ”Această asociație a primit în grija ei, pentru un timp sau definitiv, copiii salvați de la avort, dar și orfani și copii ai străzii”, se precizează pe site-ul doxologia.ro.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

 1. Si cati conationali ”gandesc’ asa…

 2. mai mira pe cineva ca aceste creaturi gandesc asa?

 3. medicamentele ar trebui luate tinand cont de substanta activa

 4. pai sa bagam fetele la puscarie direct, ca sa nu mai aiba baietii de ce sa intre la puscarie, asa e bine?

  • @ Unu – Absolut, perfect, pfuai de mine, cum de nu m-am gandit direct la asta? Cel mai tare comentariu.

 5. Părintele are dreptate,în ce scop unele fete își pun silicoane,buze că la rațe,gene false,silicon în fese,solar,sală,etc că să fie agățată de o măicuță de la o Mânăstire de Maici?

 6. Josnic bre!!! Acest specimen de joasa speta (sa fie clar ca nu are de a face nimic cu Iisus Hristos!) slinos (ma intreb de ce astia nu isi aranjeaza barba ca sa arate civilizat) si nespalat spovedeste, leaga si dezleaga aici pe Pamant?!! Eu cred ca legatura lui este cu Necuratul!!! Pun pariu ca e simpatizant hAu.ru… JOSNIC!!!

 7. Barba are și ea rolul ei ,să ascundă gura hidoasa și rea..

 8. He’s kinda right. Uitati-va pe strada, decenta in public este la minime istorice. Sau prin sali de sport cu colanti trasi pana la subsuori :)))
  Este nevoie de un apel la decenta.

 9. Matei 5:28-30

  (28) Dar Eu vă spun că oricine se uită cu poftă la o femeie a şi comis adulter cu ea în inima lui. (29) Deci, dacă ochiul tău cel drept te face să păcătuieşti, scoate-l afară şi aruncă-l, căci este spre folosul tău să-ţi pierzi unul din mădulare, decât să-ţi fie aruncat în Gheenă tot trupul. (30) Iar dacă mâna ta cea dreaptă te face să păcătuieşti, taie-o şi arunc-o, căci este spre folosul tău să-ţi pierzi unul din mădulare, decât să-ţi meargă în Gheenă tot trupul.

 10. Şi cele mai puțin frumoase pot cauza pocinogul… Oricum faceți educația tinerilor (m/f).