G4Media.ro

Premiul BAFTA pentru cel mai bun actor în rol principal, adjudecat de…

Premiul BAFTA pentru cel mai bun actor în rol principal, adjudecat de Anthony Hopkins pentru rolul din filmul „The Father”

Anthony Hopkins, protagonistul peliculei „The Father”, în regia lui Florian Zeller, a câştigat premiul BAFTA pentru cel mai bun actor în rol principal duminică seară, la Londra, în cadrul celei de-a 74-a ediţii a galei organizate de British Academy of Film and Television Arts, relatează Agerpres, conform EFE.

La această categorie au mai concurat actorii: Riz Ahmed (”Sound of Metal”), Chadwick Boseman (”Ma Rainey’s Black Bottom”), Adarsh Gourav (”The White Tiger”), Mads Mikkelsen (”Another Round”) şi Tahar Rahim (”The Mauritanian”).

În 2020, trofeul BAFTA pentru cel mai bun actor în rol principal i-a revenit lui Joaquin Phoenix, protagonistul filmului „Joker”.

Ceremonia din acest an de decernare a premiilor are loc în două seri (10 şi 11 aprilie), în contextul pandemiei de COVID-19 ce împiedică desfăşurarea spectacolului în formatul obişnuit, cu numeroase vedete şi prezenţa publicului.

Seara de sâmbătă s-a concentrat asupra procesului creativ din spatele producţiilor, în timp ce principalele distincţii sunt anunţate duminică, în cadrul unei ceremonii transmise de la Royal Albert Hall din Londra şi prezentată de Dermot O’Leary şi Edith Bowman.

Sursa Foto: Captura video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Una suta cincizeci morti, rezilientia redusa de la 80 la 30 de miliarde, sparanghel cat cuprinde. Dar cel mai important, ghiorlitorul X s-a impus la scor in competitia cu ceilalti ghiorlaitori.

    Nu e curios ca multi dintre nobelisti sunt din afara SUA, si adesea, char si cei americani sunt importati din alte tari, dar cand vine vorba de ghiorlaitori, numai fatatoarea americana produce oscaristi? Pana si Vocea Americii mai angajeaza cate un Pantaz.

  2. Asa…si azi nu e Duminica..(acum deja Luni) ?
    Mai stai, mai dormiti un pic..aveti vreme destula…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.