G4Media.ro

Premierul Orban anunță că va implementa decalarea programului de muncă pentru evitarea…

Premierul Orban anunță că va implementa decalarea programului de muncă pentru evitarea aglomerației, ca nouă măsură împotriva răspândirii noului coronavirus

Decalarea programului de muncă va fi implementată de Guvernul Orban ca măsură de luptă împotriva noului coronavirus, a anunțat premierul duminică seară:

„O altă măsură pe care o vom implementa, pe care am introdus-o dar nu am implementat-o cu foarte mare hotărâre, este decalarea programului de lucru. Adică oamenii să înceapă la ore diferite activitatea. Unii să înceapă la 8, alții la 9, alții la 10. Cei care încep la 8, termină la 16:00, cei care încep la 9 dimineață termină la 17:00, cei care încep la 10, termină la 18:00. Cu ce îi ajută chestiunea asta? Scade aglomerația din mijloacele de transport. Pentru că dacă activitatea profesională, pe marile platforme industriale, sau la clădiri de birouri, începe la ceeași oră, se creează o aglomerație cumplită”, a declarat premierul Orban la B1TV.

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului de monitorizare a alegerilor parlamentare, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Decalarea programului e oricum o idee buna pentru ameliorarea traficului. Dar Bucureștiul, cel puțin, are nevoie de multe alte masuri ca sa redevina un oraș circulabil.

 2. Noaptea mintii! Unul vine la 7, unul la 8. Se intersecteaza toti la munca!
  Asta este Guvernul meu” care ne conduce ca pe o turma de necuvantatoare. Cenzura, amenzi, Romania educata cu parul!
  Atata poate! Vandutilor!

 3. As vrea sa vad și eu cum va face practic decalarea programului in mediul privat.
  Din gura e ușor de spus,e imposibil de pus in practică.Mai bine ar renunța că peste 2 săptămâni va trebui sa explice de ce nu s-a decalat programul.

 4. Voi va dati sema ca de fapt asta-i Dancila cu freza noua si pantaloni ?

 5. Da, ca bugetarii circula cu RATB-ul !! Cum sa nu ………

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.