G4Media.ro

Premierul Ludovic Orban, chemat miercuri în Parlament pentru explicații vizavi de evoluția…

Premierul Ludovic Orban, chemat miercuri în Parlament pentru explicații vizavi de evoluția pandemiei, organizarea alegerilor locale și deschiderea școlilor

Premierul Ludovic Orban este invitat miercuri, de la ora 13,00, în plenul Parlamentului, conform unei decizii luate luni de Birourile permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor, temele vizate fiind limitarea răspândirii noului coronavirus, organizarea alegerilor locale şi deschiderea şcolilor, transmite Agerpres.

În 27 iulie, preşedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, i-au trimis premierului Ludovic Orban o scrisoare prin care îi cereau să prezinte un raport, care să fie dezbătut cu prioritate, cu privire la măsurile pe care urmează să le întreprindă pentru limitarea răspândirii noului coronavirus şi pentru organizarea, în bune condiţii, a alegerilor pentru administraţia publică locală, dar şi pentru deschiderea noului an şcolar.

„Preşedinţii celor două Camere au transmis premierului o invitaţie pentru a veni în faţa Parlamentului şi a arăta măsurile adoptate de Guvern în perioada pandemiei şi cum a gestionat Guvernul această perioadă a pandemiei. Trebuie să ştie poporul român dacă Guvernul a luat măsurile de care era nevoie sau nu a luat măsurile de care era nevoie, de ce a întârziat anumite măsuri, de ce se întâmplă în continuare achiziţii netransparente, de ce nu au ajuns măştile la populaţie încă. Sunt foarte multe întrebări pe care colegii noştri le vor adresa premierului şi domnia sa va trebui să răspundă în faţa plenului reunit”, a afirmat Cazanciuc luni, după şedinţa conducerii Parlamentului.

Premierul Ludovic Orban a precizat luni că este disponibil să se prezinte cu toate datele în faţa Parlamentului.

„Aştept decizia Birourilor permanente reunite. Ştiţi că am fost invitat la Parlament, le-am răspuns că în cursul acestei săptămâni, fie astăzi, fie mâine, fie poimâine, fie joi sunt disponibil să mă prezint în faţa Parlamentului cu toate datele solicitate”, a spus Orban.

sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Ce galagiosi ,nici un partid nu vrea alegeri cu exceptia PNL . Asadar, intelegeti de ce si ce procente au toti in sondaje .

  2. Nu-i corect ! Ar trebui invitat excelența sa tovarăsul presedinte director și coordonator al CCR al PSD dorneanu și apoi Dura Pura româncă WEBEER să ne hexcplice cum e cu libertantea spre infectare-n masă ! De hasemea tovarășul cu față de T 650 Buzilă de la Vaslui .

  3. T 650 =Tractor realizat la Uzinele tractorul Brașov.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.