G4Media.ro

Premierul Estoniei îndeamnă Occidentul să nu ezite în fața șantajului nuclear al…

Sursa foto: © European Union 2022 - Source : EP / Frederic MARVAUX

Premierul Estoniei îndeamnă Occidentul să nu ezite în fața șantajului nuclear al lui Putin: „Kremlinul vrea să ne sperie și să ne descurajeze să ajutăm Ucraina. Europa nu va ceda”

Premierul estonian Kaja Kallas, unul dintre adversarii vehemenți ai președintelui rus Vladimir Putin, a îndemnat Occidentul să nu ezite în fața șantajului nuclear al liderului de la Kremlin, relatează The Guardian.

„Este pentru prima dată când conducerea Kremlinului vorbește după contraofensiva din Ucraina. Ei trebuie să arate că preiau inițiativa. Dacă Rusia nu poate câștiga pe cale convențională, amenință cu armele nucleare și caută modalități de a demonstra o victorie politică”, a scris Kallas, într-o postare pe Twitter.

„Discursul președintelui Putin a fost menit să sperie comunitatea internațională. În ceea ce privește amenințările nucleare, scopul este același ca și până acum – este de a alimenta frica și de a teroriza publicul larg. Kremlinul șantajează comunitatea internațională și vrea să ne sperie și să ne descurajeze să ajutăm Ucraina. Europa nu va ceda; vom continua să apărăm și să susținem principiile securității europene și ale dreptului internațional.

NATO este o alianță defensivă și o alianță nucleară. Spre deosebire de Rusia, noi nu amenințăm lumea cu o catastrofă nucleară. Amenințarea cu arme nucleare aparține arsenalului unui stat paria. Acest lucru este complet iresponsabil și inacceptabil”, a mai afirmat lidera estonă.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

14 comentarii

 1. Tanti daca ai fi avut o pereche de co.ie ai fi fost pe front, asa ca la cratita!!

  • tu daca erai in locul ei predai tara rusilor a doua zi. asta in timp ce ii faceai si o felatie lui putin, asa, i-o faci din placere :))))))))))))))))))))); daca era pe front tipai ca e mercenara si ca ce cauta acolo. make up your f…. mind! ce vrei de fapt????

  • Ps .pt trolli, nu va obositi cu placa, ca le are mai mari ca ale tale, sau chiar are …..ca e placa veche!!
   E usor sa indemni la raz.bo.i fiind in fusta in spatele unui pupitru!!

  • Am obs. ca vb foarte urat mai andrei!! O fi de la educatia precara sau de la starea nervoasa??

  • nu indeamna nimeni la razboi, incearca sa si citesti.
   ti-am vb eu tie urat???? nici gand, aia e ce meriti. oricum vad ca esti expert sa a lu pigus toata ziulica. iti place, nebunaticule :))))))))))))))))))))

  • Când a citit premierul Estoniei comentariul semianalfabet al viermelui hauristo-putinist muritor de foame de mai sus ,a fost foarte afectată și a anunțat că….. Cum ,nu l-a citit? Și amaratul asta se face zilnic de că.cat pe două ruble fara niciun impact?

  • Nu urlati la mine rapandulelor, certati va cu astia care sprijina ra.z.b.oiul cu arme si tehnica militara, la astia cu proprietăți luxoase prin tari occidentale, la politicienii vestici , eu doar scot la iveala puroiul!!!
   Ps. De iubit imi iubesc familia,si cam atat!!

  • tu iti iubesti familia??? loooooool
   dar cine e dementa sa faca o familie cu tine, bai orcule???? tu si familia, baba si mitraliera.

  • etc mananci c.a.c.a.t cu marfarul ruZnacule!

 2. Pentru psdnl, huidu, soția lui păunescu, gino iorgu, toate clanurile interlope + puțină democrație, a nu se spune ce în legătură cu relațiile intime, că imediat sunt banat, invazia africana. Astea sunt puținele visuri din paradis pentru care merită să mori în război cu rusia.

 3. Asemenea discurs trebuie sa vina de la scholz și macron. Deocamdată Europa nu e convinsa ca trebuie sa se razboiascs cu putin
  Nasol. Război oricum ca fi.

  • Europa nu prea își permite să se „războiască ” în acest moment. S-au bucurat până acum de protectia americanilor și a englezilor ,au făcut bani multi cu diliul de Putin,și acum au realizat că sunt desculți in fata unei agresiuni militare. Mai durează un timp până când va deveni UE o putere militară,dar cu impulsul dat de agresiunea sovietica din Ucraina ,va deveni.
   Cât privește amenințările nucleare,aici depindem exclusiv de americani,care au arme nucleare în fiecare colțișor de Europa,dar daca ajunge un diliu președinte și acolo(și are șanse)….

 4. Înlăturarea ONU va fi Pacea și liniștea pe întreaga planetă.

 5. Bun.
  Balticii demonstrează iarăși că au sânge în vene. Oricum,în privința Uniunii lucrurile sunt clare: oricât de dificil va fi, va rămâne consecventă în sprijinirea Ucrainei în războiul cu Rusia.
  Poate au înțeles, intr-un final că există și al doilea front al războiului,un front insidios,cel al dezinformării și al propagandei din mediul on-line. Și se pare ca și aici,ca și pe front,federația bate pasul pe loc…