G4Media.ro

Premierul Ciucă vrea ca pachetul legilor educaţiei să fie aprobat de Guvern…

Sursa foto: G4Media.ro

Premierul Ciucă vrea ca pachetul legilor educaţiei să fie aprobat de Guvern până la sfârşitul lunii

Premierul Nicolae Ciucă şi-a exprimat încrederea miercuri că pachetul legilor educaţiei va fi aprobat de Guvern până la finalul acestei luni, astfel încât în noiembrie să fie supus dezbaterii parlamentare, relatează Agerpres.

La începutul şedinţei de Guvern, premierul i-a urat bun venit în Executiv noului ministru al Educaţiei, Ligia Deca, exprimându-şi bucuria, totodată, privind creşterea prezenţei feminine în Cabinet.

„Doamna ministru, aveţi o misiune pe cât de dificilă pe atât de frumoasă. Sunt convins că veţi folosi toate cunoştinţele şi energia pentru a face ceea ce se cuvine, astfel încât să asigurăm şansa la educaţie tuturor copiilor şi tinerilor din ţara noastră. Şi, de asemenea, să ridicăm nivelul calităţii în sistemul de educaţie din România. Aţi fost parte la proiectul «România educată», aţi participat la dezbaterile publice ale pachetului legilor Educaţiei. Sunt convins să împreună cu echipa dumneavoastră la minister veţi face ce este necesar astfel încât până la finele lunii octombrie să avem pachetul de legi aprobat la Guvern şi în luna noiembrie să fie înaintat spre dezbatere şi aprobare în Parlament”, a afirmat Ciucă.

Având în vedere că miercuri se marchează Ziua Educaţiei, prim-ministrul le-a urat la mulţi ani, succes şi rezultate mai bune tuturor celor care îşi desfăşoară activitatea în acest domeniu.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

7 comentarii

 1. Pariu ca ii va salva pe toti de plagiate.

 2. Gabriel Liiceanu: Nicăieri în Uniunea Europeană n-a existat o țară cu un președinte care să aibă un prim-ministru și un ministru al Învățământului plagiatori. Este rușinea Europei.

  • Imi place ca ai zis „este rusinea”, ca si cum tu nu ai face parte din ea….
   Suntem rusinea Europei!
   Noi ii votam cu 2 maini si in 2024!

 3. daca nu le iese cu legile justitiei, le va iesi cu educatia … pana la urma si un popor p r o st e de folos, ca te voteaza si in 2024 cu 2 maini, si furi si atunci

 4. „Premierul Ciucă vrea ca pachetul legilor educaţiei să fie aprobat de Guvern până la sfârşitul lunii.”
  Adica talmes-balmesul din proiectul Romania educata sa fie „armonizat” cu prevederile din Legile lui Campeanu(criticate de toata suflarea din Educatie!) pana la final de Octombrie desi dna Decca a promis solemn in prima zi cand a fost investita ca Minsitru ca obiectivul mandatului ei e „O reformă în educație, incluzivă şi FARA agendă prestabilită, BAZATA pe STUDII şi pe acord social.”
  Ar inseamna inca vreo 20 de ANI de „studii si dezbateri pentru „acord social”, desi din 2014 incoace dumneaei asta a avut ca RESPONSABILITATE!
  Ce-o fi facut, nu reusesc deloc sa inteleg: acum vine si ne spune ca o ia de la capat in timp ce Premierul Ciuca vrea Legile educatiei votate in Parlament pana la final de Octombrie!!!

  A-propos, Finlandei i-a luat ZECI de ani sa conceapa si sa implementeze o REFORMA reala in Educatie, cu REZULTATE evidente iar Tara aloca azi 15% din PIB pentru Educatie!!

 5. Plagiatorul sef vrea „legili” plagiatorilor aprobate de urgenta ca sa nu mai fie etichetat drep plagiator. Maciuca invingator, prin aceste legi va deveni din plagiator mesiator …

 6. MA. Ciucă către psd,pnl și udmr:
  „Salvați-mă frați uselistii . Grabiti-va că ăștia mă rad pe zi de zi . Ce daca am plagiat ? Nu sunt eu sluga lui Iohannis . Nu ne ajuta el pe noi uselistii sa ne umflam burțile și conturile ? ”
  Lăsând gluma amară, o întrebare ?
  Când Adrian Năstase făcea ce voia mușchii lui pe timpul lui Iliescu, majoritatea dintre noi condamnam pasivitatea complice a președintelui ! Acum când situația este asemănătoare , ce s-a schimbat? Unde este acel val de determinare in a nu suporta delictele șefului guvernului? Să înțeleg că acei oameni ce au migrat spre vest ( circa 4,5 milioane) erau cei vizibili iar restul rămași ( circa 90%) sunt de acord cu furtul ( intelectual sau de orice fel) ?