G4Media.ro

Premierul Ciucă, după accidentul din Bulgaria, în urma căruia au murit patru…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Premierul Ciucă, după accidentul din Bulgaria, în urma căruia au murit patru români: Instituțiile statului sunt pregătite să ofere sprijin cetățenilor săi, indiferent unde s-ar afla/ Sunt alături de familiile îndoliate

Premierul Nicolae Ciucă a transmis, în urma accidentului din Bulgaria unde au murit patru români, că este alături de familiile îndoliate și că „instituțiile statului sunt pregătite să ofere sprijin cetățenilor săi, indiferent unde s-ar afla”.

„M-a întristat profund vestea că mai mulți cetățeni români și-au pierdut viața, iar alții au fost răniți în tragicul accident rutier care a avut loc azi noapte, în Bulgaria.

Sunt alături de familiile îndoliate, le transmit condoleanțe și întreaga mea compasiune!

La nivelul Guvernului am intervenit urgent pentru a-i ajuta pe românii răniți și a le asigura cea mai buna îngrijire medicală.

Un elicopter SMURD și o echipă medicală de la Spitalului Clinic de Urgență București – Floreasca se afla deja în Bulgaria pentru a evalua și planifica preluarea în România a celor răniți.

Alte elicoptere SMURD sunt in drum spre Bulgaria pentru a-i aduce acasă pe românii noștri.

Instituțiile statului sunt pregătite să ofere sprijin cetățenilor săi, indiferent unde s-ar afla, si să le asigure o cât mai bună îngrijire.

Le doresc sănătate multă românilor răniți în tragicul accident si să se recupereze cât mai rapid!”, a transmis pe Facebook premierul României.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. „cea mai buna îngrijire medicală”… Vor fi transferati la spitalele MAI si speciale?

  2. Sa-l cheme pe Deceneu sa le dea ‘resurrect’.