G4Media.ro

Premierul Ciucă: Cineva din presă m-a întrebat dacă mă duc la ministerul…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Premierul Ciucă: Cineva din presă m-a întrebat dacă mă duc la ministerul dezvoltării/ Mi-a rămas acolo într-un sertăraș. Ei, nu merg

Premierul Nicolae Ciucă l-a confundat, marți, pe ministrul cercetării și digitalizării, Sebastian Burduja, cu ministrul dezvoltării, însă a revenit ulterior și a explicat că a făcut această referire din cauză că un ziarist la întrebat înainte de evenimentul de la Guvern dacă merge la ministerul dezvoltării, precizând că nu va merge.

”Imi cer scuze că revin. Cred că am menționat de două ori ministerul dezvoltării uitându-mă la domnul ministru Burduja. A fost absolut involuntar, cineva din presă m-a întrebat dacă mă duc la ministerul dezvoltării. Mi-a rămas acolo într-un sertăraș. Ei, nu merg. Și în felul ăsta cred că am și șter chestiunea din memorie, ca atare era vorba de ministerul digitalizării”, a declarat Ciucă.

Surse liberale au declarat ulterior că Nicolae Ciucă nu merge ”deocamdată” la ministerul dezvoltării.

Potrivit surselor G4Media.ro, liderul PSD Marcel Ciolacu le-a propus la sfâșitul săptămânii trecute celor de la UDMR să ia în schimbul Dezvoltării, condus în prezent de Cseke Attila, ministerul Fondurilor Europene, condus în prezent de liberalul Marcel Bolos și să păstreze ministerul Sportului. Pe de altă parte, alte surse au declarat că nu ar fi vorba despre ministerul Sportului, ci de Cultură sau Digitalizare.

În timpul negocierilor nu s-a discutat despre cine ar urma să conducă Ministerul Dezvoltării, însă surse G4Media.ro susțin că liberalii vor acest minister pentru Nicolae Ciucă. Liderul PNL ar urma să fie, așdar, vicepremier și ministru al Dezvoltării în guvernul condus de Marcel Ciolacu.

Vezi video de la min 27.15

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. Mergi la groapa de gunoi a istoriei, acolo va e locul

 2. Ma dar nimeni nu-l întreabă când merge la Ministerul Lasanedracuinpacedehot ?

 3. Ăștia sunt ca procurorul Horodniceanu:
  ” Eu pot să fac orice!”
  Cât de puțin s-au schimbat mentalitățile în 34 de ani!

 4. Între timp, lui Ciucă i-au mai intrat 18.000 lei de pare, pensie specială.

 5. stai cumetre cuminte unde te-a pus Iohannis ca de la atata implicare din partea matale se darama de tot tara asta pe noi.

 6. Toți sunt paravane. Nu contează pe care anaIfabeți îi alegi în fruntea țării toți sunt șantajabili,iar cei care nu sunt nu vor ajunge niciodată la peste 20% nicăieri.

  SRI e în tot și în toate.