G4Media.ro

Premierul Cîţu: Campania de vaccinare merge bine. Păstrăm obiectivul de a vaccina…

Premierul Cîţu: Campania de vaccinare merge bine. Păstrăm obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de români, cu ambele doze, până la sfârşitul lui septembrie şi cel puţin 1.2 milioane români, cu ambele doze, până la 29 martie

Premierul Florin Cîţu consideră că, în România, campania de vaccinare merge bine şi se menţine obiectivul ca, până la sfârşitul lunii septembrie, să fie vaccinaţi 10,4 milioane de români, cu ambele doze, şi cel puţin 1,2 milioane români, cu ambele doze, până la 29 martie. El prezintă o statistică din care reiese că România se află printre primele ţări în ceea ce priveşte dozele de vaccin administrate.

„Campania de vaccinare merge bine. Toate ţările depind de numărul de doze de vaccin. Totuşi, datele arată clar că Romania este printre ţările care au pregătit foarte bine aceasta campanie. Continuam în acelaşi ritm şi păstrăm obiectivul de a vaccina 10.4 milioane de români, cu ambele doze, până la sfârşitul lui septembrie şi cel puţin 1.2 milioane români, cu ambele doze, până la 29 martie”, a scris Cîţu pe Facebook, sâmbătă.

Cîţu a publicat şi două grafice referitoare la situaţia vaccinărilor în mai multe ţări europene. În ceea ce priveşte media pe ultimele şapte zile a dozelor de vaccin administrate zilnic, raportat la 100 de locuitori, România se află pe locul al treilea, cu 0,15, după Malta, cu 0,27, şi Elveţia, cu 0,17.

În ceea ce priveşte numărul total al dozelor de vaccin administrate raportat la 100 de persoane, România se situează pe locul al nouălea la nivel european, cu 2,01.

El a atras însă atenţia că este foarte important să fie respectate în continuare măsurile de protecţie, pentru a reduce numărul infectărilor cu noul coronavirus.

„În continuare trebuie să respectăm regulile de protecţie anti-coronavirus PESTE TOT şi TOT TIMPUL. Doar aşa am reuşit să reducem numărul de infectări până acum”, a subliniat Cîţu.

Autorităţile au raportat, vineri, că numărul total de doze împotriva COVID-19 Pfizer BioNTech administrate începând din 27 decembrie este de 385.936, la un număr de 374.681 persoane, dintre care 363.426 persoane vaccinate cu 1 doză şi 11.255 persoane vaccinate cu 2 doze.

sursa: News.ro, sursa foto: Captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Mai ales ca acum detinutii au devenit mai importanti decat populatia adulta sanatoasa !

  PS. In fond, parnaiasii chiar erau periculosi sa duca si sa aduca virusul din preumblarile lor prin piete, supermarketuri, pe bulevarde, prin parcuri, in institutii etc !

  PS. In Romanika, asa cum era de asteptat, REGULA a devenit o EXCEPTIE iar EXCEPTIILE au devenit REGULA !

  PPS. Sa nu care cumva ca esentialul de Ciordache, Presedinte al Consiliului Legislativ (fara de care nu se poate !) sa se infecteze cu Covid 19 si, Doamne fereste !, sa nu prinda centenarul la post ! :)))))))))))

 2. Chiar asa ! :))

 3. Cîţule vezi cu inflația.
  Lasa vacchinul pe seama moșilor îngroziți…
  Pentru ăștia in putere ai ceva de zis? Ceva posturi noi in SGG pentru cei cu chef de munca?

 4. E distractiv sa postezi pe g4 !
  Am scris la acest articol un comentariu critic dar decent ca limbaj la adresa lui Catu si am incercat sa il postez dar nu mi l-ati publicat !
  Imediat dupa asta am postat la vreo 4-5 articole de pe site commentul „Chiar asa !” care mi-a aparut instantaneu pe cele 4-5 forumuri, indiferent ca nu au legatura cu subiectele articolelor !
  Dar nu-l critica pe Catu si pe liberali !

  PS. Chiar asa ?! :))

 5. Deci reluam in rezumat :
  Catu are grija ca pe Ciordache, care este esential in postul sau de Presedinte al Consiliului Legislativ, sa il prinda suta de ani !
  La fel si pe parnaiasi !

  PS. Toate astea parca ar fi un pariu al penelistilor ca viitoarele alegeri parlamentare vor transforma PNL-ul in al doilea partid de opozitie din Parlamentul Romaniei !

 6. Totul merge bine în guvernarea Cîțu! O să-i dea clasă lui Orban!

 7. Suntem singura țară din Europa unde guvernul spune că vaccinarea merge extraordinar.Peste 2 săptămâni vom descoperi că cei programați vor fi amânați câteva zile din cauza lipsei dozelor de vaccin.Penibil

 8. Catu, alte probleme nu mai ai?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.