G4Media.ro

Premieră națională la Cluj: nevăzătorii pot merge singuri cu caiacul pe două…

Sursa foto: Facebook / Emil Boc

Premieră națională la Cluj: nevăzătorii pot merge singuri cu caiacul pe două lacuri din municipiu pe un traseu dedicat lor / Investiție de 30 de mii de lei

Pe lacul din Gheorgheni a fost inaugurat luni un traseu de caiac adaptat pentru persoane nevăzătoare. Acestea vor putea vâsli singure, ghidate de sunetele emise din boxele amplasate lângă lac, informează Monitorul de Cluj.

Asociația Caiac SMile împreună cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca au inaugurat proiectul cu ocazia activităților desfășurate în timpul Săptămânii Europene a Sportului, care se desfășoară la Cluj-Napoca în perioada 23-30 septembrie, sub motto-ul #BEACTIVE.

„Datorită acestui proiect, tinerii cu diferite deficiențe și dizabilități, cei proveniți din casele de copii sau din medii defavorizate din Cluj au posibilitatea să facă sport, săptămânal, alături de voluntarii Caiac SMile. «Caiacul, o cultură sportivă inovativă pentru tineret» organizat este finanțat de Primăria și Consiliul local al Municipiul Cluj-Napoca cu 30.000 lei”, spune primarul Emil Boc.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. Mda i-au pus pe haznaua din Gheorgheni ca sa nu vada cat de mizerabila e apa.

    • daca era curata ca-n bazinele olimpice ati fi comentat ca le-o facut pentru imagine. Daca fondurile erau de la ceva organizatie, comentati ca is de calitate proasta si bani aruncati pe fereastra. In loc sa se bucure clujenii ca mai au ceva in plus, fac ei ce fac si se uita doar la partea goala a paharului. 🙂 Mai am 2 cunostinte in Cluj care se plang de absolut orice se face si cand ii chem la mine in BN sa se mute, tac malc. :))