G4Media.ro

Prefectul Capitalei: Posibilitatea de a nu purta masca dacă toţi cei care…

Prefectul Capitalei: Posibilitatea de a nu purta masca dacă toţi cei care lucrează într-un birou au fost vaccinaţi anti-COVID, decisă de angajator

Prefectul municipiului Bucureşti, Alin Stoica, afirmă că instituţia pe care o conduce nu a decis formal dacă propriii angajaţi vaccinaţi vor purta masca de protecţie sanitară în birouri, subliniind că se va decide ca angajaţii să aibă posibilitatea de a nu purta masca dacă toţi cei care lucrează într-un birou au fost vaccinaţi anti-COVID. În ceea ce priveşte alte instituţii, el a afirmat că decizia aparţine angajatorului, relatează News.ro.

Întrebat sâmbătă, la finalul şedinţei Comitetului municipal pentru situaţii de urgenţă, cum se procedează la locurile de muncă, acolo unde toţi angajaţii dintr-un birou sunt vaccinaţi, prefectul Alin Stoica a răspuns că decizia aparţine fiecărui angajator, în urma consultării cu medicul de medicina muncii.

„Este decizia proprie a fiecărui operator, sau a fiecărui angajator. Prin medicul de medicina muncii se pot stabili aceste reguli, intern, de către fiecare angajator în parte”, a declarat Alin Stoica.

Acesta a menţionat cum se va proceda în instituția pe care o conduce: „Încă nu am stabilit, dar vom stabili că acolo unde într-un birou sunt toate persoanele vaccinate nu se va purta mască”.

Sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Așa comuniștilor , băgați în carca angajatorului , astfel încât angajatorul va face presiuni asupra angajaților care nu s-au injectat cu rahatul vostru mll.

 2. Așa comuniștilor , băgați în carca angajatorului , astfel încât angajatorul va face presiuni asupra angajaților care nu s-au injectat cu rahatul vostru.

 3. Vaccineaza-te! Nu astepta ca noi ceilalti sa te salvam!

  • Nu vreau să mă vaccinez și nu trebuie sa îmi purtați voi de grija . Iar dacă voi va vaccinați nu aveți cum sa va mai îmbolnăviți 😉 că deja, serul asta al vostru e serul vieții :)))

 4. Mái…perfect,te-ai gandit mult,la ceeace…ai vomitat verbal?
  Asa ca máná libera la angajator-exploatator,mai mare,adica sa isi bata joc de amarati cu varf si indesat!
  La inteligenta ta …superioara de perfect,cum definesti cuvantul…DISCRIMINARE?
  Cat a mai ramas,subnormal,pana la lagárele de…exterminare?

  • …nu a inceput deja exterminarea!?

 5. Unii se trezesc comentand si cand nu-i intreaba nimeni nimic. Ei sunt cauza lehamitei generalizata.
  Una e politica si alta e sanatatea publica.

  • Sanatate pública?
   Cand a beneficiat Romania de asa ceva?
   La ora actuala inclusiv tarile occidentale care cu adevarat au avut un sistem solid de sanatate publica,…acum sant la pamant!
   Vrabia…málai viseaza!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.